Csináltam egy nagy hülyeséget, hogy tudom vajon visszacsinálni?
Figyelt kérdés
Eladtam a yorkimat a kislányom miatt de nem bírom nélküle, már tiszta beteg vagyok szinte mindig rá gondolok és még a kislány is elkezdte emlegetni. Hogy lehet valakit megyőzni hogy visszaadja?2011. szept. 1. 11:59
1/31 anonim válasza:
Pénzzel, de mivel tudja neked nagyon kell ezért sok pénzzel.
2/31 anonim válasza:
Elsőnél a pont. Bár az eladás okát nem igazán értem. Mindenesetre ez kemény tanulópénz lesz neked (lehet h szó szerint), h a kutya nem játék....
3/31 anonim válasza:
Mindenképp próbáld meg visszavásárolni. Győzd meg a vevőt, hogy rájöttél, ez a kutyának sem jó, hiszen szeret benneteket. Egy próbát megér, lehet, hogy nem is tudott beilleszkedni az új helyre. A kutya ragaszkodik a gazdájához, nem lehet csak úgy adni-venni, főleg ha felnőtt. Hívd fel az új gazdit és majd írd meg mire jutottál. Drukkolok.
5/31 anonim válasza:
hát ne haragudj, de ha én vennék egy kutyát, akkor azért venném, mert szeretném, és tuti nem adnám vissza annak, akitől vettem
6/31 anonim válasza:
Én soha nem adnám el a kutyámat,mert nálunk családtagnak számít.Ahogy a fiamat sem adtam el soha..
A fiam 2 kutya mellett nőtt fel,és ma is makkegészséges.
Másrészről ha vennék kutyát akkor azért vennék mert megszerettem,és családtagnak tekinteném őt is.Nem is adnám vissza még sok pénzért sem..
7/31 anonim válasza:
hát figyu, szerintem törődj bele. Ezt nem lehet visszacsinálni, gondolj bele, hogy az akinek te eladtad az mennyire akarja majd visszaadni? Semennyire:/
Esetleg megkérdezheted, hogy ő hogy érzi magát a kutyával be tudott e illeszkedni(mármint a kutya) és említsd meg, hogy ha valami gáz van akkor te szívesen visszavárod a kutyust. De ne erőltesd.....
8/31 A kérdező kommentje:
Azért adtam el mert a kislány (1,5 éves) egyik nap kakival a kezében jött be az udvarról de volt hogy a szájába is vette. Ekkor hirtelen feltettem a hirdetést és hamar jöttek is rá pedig 7 éves a kutyus. Szóval nem a pénzért az még a mindig ugyan ott van ahova letette a csaj aki megvette. 4 napja adtam el de eszembe sem jutott hogy ennyire fog hiányozni, gondoltam csak néha eszembe jut de gondoltam biztos jobb helye lesz mint nállunk ezzel szemben jó ha 1-2 órát másra tudok gondolni és nem jön rám a sírás meg a remegés. Párom beszélt vele de a csaj azt mondta jól érzi magát a kutya, de legalább tudnám hogy tényleg jobb neki...
2011. szept. 1. 12:31
9/31 anonim válasza:
Legfeljebb, mégha nagyon is hiányzik, beletörődsz. Idővel talán jobb lesz. (:
10/31 anonim válasza:
Lépj túl rajta és keres egy új kutyát!(Már nem fogod vissza kapni a kutyádat!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!