Vajon a kutyák sok emberi hülyeséget viselnek el?
Azon gondolkoztam, hogy egy csomó ember mondja, hogy "Hűűű, nekem tök boldog a kutyám, és tökre szeret mindent csinálni, látszik rajta, hogy élvezi a dolgokat..."
Hát igen, elhiszem, hogy sok mindenkinek boldog a kutyája, de vajon mindent szeret-e minden percben boldog, hogy ezt teheti, azt teheti, amit a gazdi akar? Mert annyi kutyát látok, ilyen kis kutyákat, hogy folyton viszik a kezükbe, és nem tudom, hogy tényleg tetszik-e a kutyának, hogy nem mehet a saját lábán oda, ahova akar, hanem a gazdi ölében kell utaznia egész nap.
Vagy csak elviseli, mert ugye nem tudja megmondani, hogy "Most már elég, elegem van!!!"
Szerinted sok emberi hülyeséget kell elviseln némely kutyának?
Szerintem a zseb kutyáknak nem jó..főleg, hogy a végén már ők irányítják a gazdit. Pl ha lefekszik a kutya séta közben rájönnek, hogy a gazdi felveszi őket, mert "jaj szegény elfáradt." és ahányszor lefekszik,annyiszor fogják ölben cipelni..az ilyen kutyáknak talán tetszik. Na de a körömfestéses,feleslegesen ruhába bújós kutyák...szegényeket nagyon sajnálom. Azt megértem, ha egy kínai kopasznak adnak egy kabátot vagy cipőt. De ha egy nagy bundájú kiskutyának, azt nem nagyon értem...
Nekem 3 kutyám van,mind a hárman boldogok ölben cipelés vagy körömlakk nélkül szerintem...vannak rossz napjaik nekik is, pl. nem szeretik, ha fésülöm őket, de nem kell, mert különben gubancos lesz a szőre és még ennyit sem fog szellőzni ebben a melegben,mint most.
Remélem,kielégítő választ adtam:)Lea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!