Csináltam egy nagy hülyeséget, hogy tudom vajon visszacsinálni?
Én gyerekkoromban megettem a tyúksz*rt nagymamám udvarán. És a nagyim nem a csirkéket vágta le, hanem elmagyarázta, hogy nem szabad. Ez az egyik.
A másik, hogy a kutyát ki kell hordani sétálni, és akkor nem a kertben fogja elvégezni a dolgát.
A harmadik: fel kell szedni az udvaron. Egy yorki nem kakil olyan mennyiséget, hogy nagyon sokat kelljen utána takarítani.
én se értem igazán, miért akkora dolog a kaki evés, főleg, hogy nem a kutya tehet róla, mégis a kutyától szabadulsz meg (ok, nyilván a gyerektől nem)
mindez nevelés kérdése
Ja, és kérdezd meg attól, akinek eladtad. Ennyit megér.
4 nap nem olyan sok idő, és szerintem meg fogja érteni, ha őszintén elmondod neki. Találd ki, hogy mivel tudnád kárpótolni.
Hát.....valószínű aki örökbefogadta az állatbarát.....nem véletlenül vett meg egy 7 éves kutyát......ez egy komoly tanulópénz számodra......az ember élete végéig tanul....az tuti hogy ilyet többet nem fogsz csinálni....
Ne aggódj, minden ember az életében elkövet sok sok butaságot amit nem tud megváltoztatni és nagyon fáj neki....amugy, sztem a picilányra jobban kellet volna figyelned és a figyelmetlenségeddel nem a kutyát kellet volna büntetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!