4 órás foglalkoztatásban vagyok a polgármesteri hivatalnál, régen közhasznúnak hívták, most nemtudom mi, itt van-e szabadnap és táppénz? Illetve mennyi nap? 4 órában dolgozok,4 hónapig.
Milyen a munka?Ki lehet bírni?Mert sajnos rám is ilyen vár,ha nem találok rendes munkát addig:(
(Eddig tanfolyamra jártam,és ez idő alatt megúsztam)
én 3 napot betegen is bementem, alig éltem, köhögtem, elment vagy 40 zsepi naponta, annyira folyt az orrom, de hála istenne olyan munkát kellett csinálnom, hogy alig kellett valamit csinálni, így kibírtam, de ha azt kellett volna mint ma, akkor szartam volna bele. :D
köszönöm a HOZZÁÉRTŐ tájékoztatását, ez így akkor nagyon gáz. :D mert így kap annyit az ember, mint a segély, de mellé még össze is piszkolja magát, meg ugye fél napra hova tudna elmenni valamit is csinálni. illetve azt mondták a hivatalban, hogy 2 ledolgozott (4órásként, 8órában csak 1 hónap) kell ahoz, hogy jövőre is segélyt kapjon az ember, nemértem, hogy akkor miért 4 hónapra vettek fel, míg jópár embert csak 2 hónapra. -.- facom beléjük. :D
hogy mit kell dolgozni? (kérdezőnek) falun élek, ma orgonabokrokat kellett kiszedni, ásó, kapa, nagycsákány, jól elfáradtam benne. :D tegnap betonoztunk, tegnapelőtt zsaluztunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!