Honnan van ennyi pénzük?
Figyelt kérdés
Barátnőm a Debrecenbe lakik azon belül kerekestelep környékén.A lényeg hogy ma jöttem tőle haza és elfelejtettem kicserélni az ujj bérletet szóval nyalog mentem haza mert nála aludtam.Kerekes telep fele jártam ahol van az aldi meg sok üzlet és olyan puccos házakat láttam hogy csak lestem!volt pár utca ahol csak nagyon durva házak vannak.Honnan van ennyi pénzük???Bocs hogy íen sokat írtam csak hogy kerek legyen a történet :)2011. márc. 6. 15:18
11/15 anonim válasza:
"Vajon mit dolgozhatnak azok,akik 100 milliós házat tudnak építtetni(Veres Péternél)?"
Anyám gazdasági igazgató egy 500 fős cégnél, apám pedig termelési és műszaki igazgató egy nemzetközi nagyvállalatnál.
12/15 anonim válasza:
vagy visszaváltották az üres üvegeket.
13/15 anonim válasza:
Pl. lehet, hogy eleve sokat örököltek. Aztán lehet, hogy jó munkakörben dolgoznak. Vagy jól megy a vállalkozásuk. Vagy pl. magasan képzettek és néhány évet külföldön dolgoztak jó beosztásban.
14/15 anonim válasza:
ma 16:22
Szerencsés helyre születtél. Viszont az átlagcsaládra nem ez a jellemző és ők vannak többen.
15/15 anonim válasza:
Esetleg egyetemet végeztek és karriert csináltak? Vagy indítottak egy saját vállalkozást és bejött? Az a baj ezzel az országgal, hogy ezek fel sem merülnek. "El se tudjátok képzelni, hogy lehet annyit keresni..."
Ha a te vezetésed alatt a részleg/cég/osztály 200 milliós profit helyett csinál 300-at, akkor mennyit érsz meg a +100 millióból, ami neked köszönkető? 20-25 millió évente? Máris megvan, hogy miből lehet drága házat építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!