Honnan van ennyi pénzük?
Figyelt kérdés
Barátnőm a Debrecenbe lakik azon belül kerekestelep környékén.A lényeg hogy ma jöttem tőle haza és elfelejtettem kicserélni az ujj bérletet szóval nyalog mentem haza mert nála aludtam.Kerekes telep fele jártam ahol van az aldi meg sok üzlet és olyan puccos házakat láttam hogy csak lestem!volt pár utca ahol csak nagyon durva házak vannak.Honnan van ennyi pénzük???Bocs hogy íen sokat írtam csak hogy kerek legyen a történet :)2011. márc. 6. 15:18
2/15 A kérdező kommentje:
70-100 milliós házakról van szó!Kétlem hogy ennyit keresnének.
2011. márc. 6. 15:30
6/15 anonim válasza:
A mi házunk is 100 millióért épült (Veres Péternél), és úgy, hogy a szüleim dolgoztak, meg most is dolgoznak. Ennyi, nem kell túlmisztifikálni...
8/15 anonim válasza:
ma az emberek nagyon nagy százaléka a minimál bérért dolgozik. De, aki kap netán 200 E forintot havonta, na , annak sem olyan biztos, hogy kijön egy 100 millás ház.
Van egy réteg, amelyikhez dől a pénz. Jókor, jó helyen volt vagy ő, vagy a szülei a rendszerváltás elején. Nagyon kevés azoknak a száma, akik olyan munkát végeznek, amelyért milliós fizu jár havonta. Ahol dolgozom, a nagyfőnök majd 2 milkát kap. Persze, nem lehet mindenki ilyen munkakörben, ez ritkább.
9/15 anonim válasza:
Szociális segélyekből félre tudtak rakni,nem itták el a pénzt,és nem költötték cigarettára!:)
10/15 anonim válasza:
Vajon mit dolgozhatnak azok,akik 100 milliós házat tudnak építtetni(Veres Péternél)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!