Telemarketinges munka felvételire hogyan készüljek fel? Néhány tippet adnátok?
Nemsokára megyek felvételizni,telemarketinges munkára,és azt mondtak,ez általában abból áll,hogy 5 percig folyamatosan beszéljek magamról.Szerintetek mik a fontosabb dolgok,amiket el kellene mondanom magamról?
Nem akakrok unalmas lenni,és lényegtelen dolgokat mondani.Mit hangsúlyozzak?Mert 5 percben nagyon sok mindent el lehet mondani,de szerintem nem mindegy,hogy mit.Vagy lényegtelen,és csak azt nézik,hogy tudok-e folyamatosan beszélni?Amúgy csak diákmunkáról van szó,nem főállásban dolgoznék.
család, barátok, iskola, célok stb
amúgy tök érdekes, nem gondoltam volna, hogy ilyen a telemarketinges felvételi :D
mindig azt hittem, hogy pl itt egy toll, most add el :D
Én sokat tudok beszélni magamról,szerintem nem lesz vele gond.Csak szeretném előtte összeszedni a gondolataimat,nehogy hebegjek a meglepődöttségtől.
Van valaki esetleg aki már járt ilyen felvételin?Mit emeljek ki legfőképp?
Amikor én felvételiztem, ott inkább azt nézték, hogy mennyire határozottan, érthetően, tagoltan beszélek, kerek mondatokat fogalmazok-e meg.
Írj magadról egy beszédet. Legyen néhány főbb pont, ami köré csoportosítod a gondolataid. Legyen eleje, vége, szóval egy rendes szöveg. Ne betanuld, csak tudd mondani.
Ezt azért elég egyszerű gyakorolni :) akár diktafonra is felmondhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!