Ha így rugták ki a páromat, mit tehetne?
amúgy nálam az volt, hogy 3 nap után felmondtam, de fizetni kell szóval, nekem fizettek is.
és ha van szerződés amivel igazolni tudja nyugodtan vigye perre, mert a munkáltatót büntetik majdnem mindig meg!
Ahogy az elozo irta, ha lepecsetelt, alairt munkaszerzodese van akkor ne hagyjatok ennyiben . lehet,hogy a szerzodes meglete mellett nem jelentette be, de az nem ti bajotok. Ti azt nem tudhatjatok.
A lenyeg,hogy jar neki arra par napra fizu es a tappenz is.
A tappenzes papirt ti is leadhatjatok szemelyesen,ha bementek a TB-hez. Aztan a munkaugyi birosagnak van panasznapja, oda be kell menni es elmondanak mindent.
A munkaugyi perek nagy reszet a dolgozok nyerik, nincs mitol felni, ha o torvenyt sertett mindent meg kell fizetnie nektek es meg a perkoltseg is az ove.
De ha van ra penzetek ugyvedet is fogadhattok,vannak ismeroseim akik igy 1 millios karteriteseket kaptak.
Sajnos sokan nem ismerik a torvenyeket es a munkaltatok meg azt hiszik barmit megtehetnek,de ez nem igy van.
Ahol meg talan tudnak segiteni,az az illetekes munkaugyi kozpont, regebben en is ott kaptam segitseget,igaz mas ugyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!