Jelenleg egyesen vagyok, ha lejár a gyes a munkáltató egyben fizeti ki a szabikat vagy kiadja és akkor még 3 hónapig alkalmazásban tart.8 év után mennyi a végkielégítés?
Te jó ég, miért terjeszted tovább a BUTASÁGOT???
Tessék, én szivesen adok ide neked idézeteket:
"A Munka Törvénykönyve ugyanis a gyes lejártát követő 30 napig tartja felmondási védelem alatt a kismamákat"
Forrás: [link]
"A felmondási védelem a gyed ill. a gyes időtartamára illetve az azt követő 30. nap végéig tart."
"A Munka Törvénykönyve a gyermek 3. életévének betöltését követő 30 napig tartja felmondási védelem alatt a kismamákat."
A jelenleg HATÁLYOS törvényt itt találod:
Itt szépen elkúszol a 90.§-hoz, elolvasod, aztán jöhetsz elnézést kérni, amiért itt próbálod félrevezetni az embereket még akkor is, amikor már rég megmondták (források megjelölése mellett, beidézve a törvényt), hogy hülyeséget beszélsz.
Ez hihetetlen, komolyan.
SOHA nem volt 1 év védettség. Remélem, lassan neked is leesik... Szerintem legközelebb csak források megjelölésével állits már bármit, mert elképsztő, miket összehordasz...
A hatályos törvény. 90. §.
Remélem, felfogod agyilag.
Nekem nincs bajom a védőnőkkel, csak a tiéd hülyeséget beszél, ami tekintve, hogy anyukákkal kerül közvetlen kapcsolatba, súlyos anyagi károkat okozhat másoknak, mivel félrevezeti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!