Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért szólják le azokat...

Miért szólják le azokat akiknek jobb munkájuk és jobb fizetésük van mert tanult érte? Lehet az mérnök, informatikus, jogász.

Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 10:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
én nem vettem észre, hogy leszólnák.
2010. dec. 22. 10:13
 2/25 anonim ***** válasza:
79%
Úgy vannak vele, hogy aki gazdag, az nem dolgozik,csak ül.
2010. dec. 22. 10:21
 3/25 A kérdező kommentje:

"Úgy vannak vele, hogy aki gazdag, az nem dolgozik,csak ül"

Ja azért mert azt látják, hogy egy asztalnál van egy papír előtt vagy egy gép előtt ül és nyomogatja a billentyűket.

2010. dec. 22. 10:26
 4/25 anonim ***** válasza:
34%
AZért egy céget nehéz téglapakolás közben vezetni.
2010. dec. 22. 10:34
 5/25 anonim ***** válasza:
61%
Ezt úgy hívják: SI faktor. (sárga irigység)
2010. dec. 22. 10:53
 6/25 anonim ***** válasza:
90%

én szimplán csak irigylem őket. de nem a pénzükért.

örülnék, ha olyan jó képességeim lennének mint egy építésznek vagy vegyésznek. talán sokkal nagyobb társadalmi presztízsem lenne...

sajnos az én agyamból csak a bölcsészkarra futotta. de igyekszem belőle minél többet kihozni.

2010. dec. 22. 11:03
 7/25 anonim ***** válasza:
67%

"sajnos az én agyamból csak a bölcsészkarra futotta. de igyekszem belőle minél többet kihozni."

Egy nagy adag sült krumplit, egy kólát és két sajtburgert kérek! :)

Nem is a lenézés, amit tapasztalok, hanem ez az adó dolog... Miért kéne nagyobb ARÁNYBAN (százalékban) adóznia annak, aki többet keres? 1 hónap alatt többszörösét teszi a közösbe annak, mint amit egy alacsonyabb keresetű egész évben. Meghát a másik, hogy becsületes munkával nem lehet sokat keresni. De, lehet...

2010. dec. 22. 11:14
 8/25 A kérdező kommentje:

"Miért kéne nagyobb ARÁNYBAN (százalékban) adóznia annak, aki többet keres"

Jogos.

Mintha büntetni kellene azért mert jobban keres.

2010. dec. 22. 11:20
 9/25 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki leszólna nem, nem protekcióval jutott be és nem vezető. Csak egy sima alkalmazott. A fizetése(500E) egy átlagos fizetés a szakmájában.
2010. dec. 22. 11:28
 10/25 bumbi02 ***** válasza:
82%

Nem is a lenézés, amit tapasztalok, hanem ez az adó dolog... Miért kéne nagyobb ARÁNYBAN (százalékban) adóznia annak, aki többet keres? 1 hónap alatt többszörösét teszi a közösbe annak, mint amit egy alacsonyabb keresetű egész évben. Meghát a másik, hogy becsületes munkával nem lehet sokat keresni.

nem kell.. viszont válságban nehogy már a kiskeresetüek áldozzanak be.. akik évi 5 millió felett keresnek azok megtehetik hogy válságidöszakban - tudom hogy válság előtt is két kulcsos volt, mert mi is a második kulcsba esünk bele - lemondjanak egykét dologról.. de ha egy évi 1,2 milliós keresütöl kéred ezt hogy mondjon le egy két dologról nála ez azt jelenti hogy valószinüleg kevesebbet fog enni, stb stb.. tehát válságnál, válságkezelésnél legyen már annyi a "tehetősebbekben" hogy legalább nem nyavalyognak hogy ők segitenek..

2010. dec. 22. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!