Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha felmondtam a munkahelyemen,...

Ha felmondtam a munkahelyemen, akkor meddig kötelesek kifizetni a béremet, amivel még tartoznak?

Figyelt kérdés
A papíron az van, hogy hóközi átutalással fogják fizetni, ami még fennmaradt. Most hóközepe van:) Meddig ne zaklassam őket? Végülis már nem dolgozom ott, jó lenne, ha kifizetnének. Nem szemétkedés megy részükről, mert békében váltunk el egymástól, csak még soha nem kaptam hóközi átutalást, az lehet, hogy 20-ika, vagy még később?
2010. dec. 15. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
a kilépés napján kéne fizessék, vagy indítsák az utalást (de legkésőbb 5 munkanapon belül)
2010. dec. 15. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Így van! Kilépőpapírokat kaptál? Papírom mikor szűnt meg a munkaviszonyod?
2010. dec. 15. 21:45
 3/5 A kérdező kommentje:

5-étől mondtam fel. Kilépő papírokat kaptam, a novembert ki is fizették, de a többit még nem. Még nem írtam alá, majd csak ha megjön a pénz.

Köszönöm a válaszokat!

2010. dec. 16. 06:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor pedig meg kellett volna kapnod... Nyugodtan kérdezz rá!
2010. dec. 16. 07:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, írtam nekik e-mail-t, hogy mi a helyzet.
2010. dec. 16. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!