Tegnap láttam, hogy a cégem az én pozíciómat hirdeti. Mit gondolnátok/tennétek?
1.) Hajts rá a munkahelyeden, mert lehetséges, hogy elégedetlenek a munkáddal... Tedd magad nélkülözhetetlenné, csinálj meg olyat is, ami nem lenne a munkaköröd (kávéfőzés, uzsonna bevásárlás, besegítés másoknak, stb.)... Csinálj a kollégáidnak kis meglepetés-tálat (kenyérkockákra szúrj fel sajtot, kis paprikát, almát fogpiszkálóval)...
2.) Ha van a főnöködnek humorérzéke, akkor pályázd meg a hirdetett állást!... :-DDD
Szerintem nem kell feltétlenül aggodni,mert ha jól tudom vannak melohelyek akik mondjuk kapcsolatban vannak a munkaügyi központal és kötlelesek meghirdetni az állást még akkor is ha már megvan az akit fel akarnak venni.Sokszor halottam ilyet h meghirdették az állást mert muszály volt és amikor valaki jelentkezett rá akkor meg nem vették fel.
Nem tom mi értelme van de sok ilyet hallottam.Lehet téged felvettek probaidőre és megkelett hirdetniük valamiért,aztán majd ha beváltál benyögik ugyis h te maradsz,ne gondolj egyből a legrosszabra szerintem.
én megértelek!
3 hónapos szakmai gyakon voltam, mikor a konzulensem a kezembe nyomott egy papírt, hogy ragasszam ki a bejáratra. A papíron az szerepelt, hogy részidős munkatársat keresnek, jó fizúért. Persze nekem semmit sem fizettek, sőt még nekem kellett... pedig én mindent megtettem, sokaknak besegítettem, de mikor konzulensem benyögte, hogy segítsek annak akinek szüksége van rá, majd mikor tényleg segítettem jó pár embernek, akkor meg azt nyögte be, hogy néha azt sem tudja, hogy hol vagyok, az fájt (persze ilyenkor a munkatársainak segítettem, de ő volt annyira figyelmetlen hogy azt sem tudta megjegyezni, hogy kinek segítek...)
Én akkor rákérdeztem, és hebeget habogott... végül is nem is érdekelt a dolog, mert nem becsültek meg, nagyon nem, és szerintem csak megalázni akart ezzel... (a biztonsági őr rá 3 hónappal mesélte, hogy most meg mennyire hiányolt, mert nem volt felbontva a posta, aláírásra összekészítve a cuccos irattározva, rendezve...) Az szerintem is butaság, hogy csicskáztasd magad kávéfőzéssel meg szendvicskészítéssel...
baaannyyekk...
Ha most jobban érzed magad akkor jól tetted :)))
(azért én is kíváncsi lettem volna arra, hogy mikor lett volna pofája bejelenteni?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!