Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tegnap láttam, hogy a cégem...

Tegnap láttam, hogy a cégem az én pozíciómat hirdeti. Mit gondolnátok/tennétek?

Figyelt kérdés
Próbaidőn vagyok ugyan, de nem tettek rá utalást, hogy kifelé áll a rúdam, mégis az én pozíciómat hirdetik, kétség nem fér hozzá. Kérdezzek rá? Ti mit tennétek?
2010. nov. 20. 14:57
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
hát sztem legjobb kivárni...sajnos...mivel még próbaidős vagy indok nélkül felmondhatnak neked. szinte semmit nem tudsz tenni, de az is lehet, h melléd szeretnének még egy embert, nem? ki tudja. nme bírom az ilyen gerinctelen embereket, mondják meg miért nem válltál be, aztán talán tudnál segíteni rajta, nem igaz?
2010. nov. 20. 15:05
 2/11 anonim ***** válasza:
59%

1.) Hajts rá a munkahelyeden, mert lehetséges, hogy elégedetlenek a munkáddal... Tedd magad nélkülözhetetlenné, csinálj meg olyat is, ami nem lenne a munkaköröd (kávéfőzés, uzsonna bevásárlás, besegítés másoknak, stb.)... Csinálj a kollégáidnak kis meglepetés-tálat (kenyérkockákra szúrj fel sajtot, kis paprikát, almát fogpiszkálóval)...

2.) Ha van a főnöködnek humorérzéke, akkor pályázd meg a hirdetett állást!... :-DDD

2010. nov. 20. 15:06
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Uzsonna bevásárlás, meglepetés tál?? Ez még viccnek is rossz, nem hogy tanácsnak!
2010. nov. 20. 15:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell feltétlenül aggodni,mert ha jól tudom vannak melohelyek akik mondjuk kapcsolatban vannak a munkaügyi központal és kötlelesek meghirdetni az állást még akkor is ha már megvan az akit fel akarnak venni.Sokszor halottam ilyet h meghirdették az állást mert muszály volt és amikor valaki jelentkezett rá akkor meg nem vették fel.

Nem tom mi értelme van de sok ilyet hallottam.Lehet téged felvettek probaidőre és megkelett hirdetniük valamiért,aztán majd ha beváltál benyögik ugyis h te maradsz,ne gondolj egyből a legrosszabra szerintem.

2010. nov. 20. 15:45
 5/11 A kérdező kommentje:
Jó, de akkor nem illene szólni nekem, hogy "nyugi, nem helyetted keresünk valakit, hanem csak muszáj kiírnunk", vagy ilyesmit? Mert most végigpuffogom az egész hétvégét és hétfőn az lesz az első dolgom, hogy beszéljek a főnökömmel.
2010. nov. 21. 10:09
 6/11 anonim ***** válasza:

én megértelek!

3 hónapos szakmai gyakon voltam, mikor a konzulensem a kezembe nyomott egy papírt, hogy ragasszam ki a bejáratra. A papíron az szerepelt, hogy részidős munkatársat keresnek, jó fizúért. Persze nekem semmit sem fizettek, sőt még nekem kellett... pedig én mindent megtettem, sokaknak besegítettem, de mikor konzulensem benyögte, hogy segítsek annak akinek szüksége van rá, majd mikor tényleg segítettem jó pár embernek, akkor meg azt nyögte be, hogy néha azt sem tudja, hogy hol vagyok, az fájt (persze ilyenkor a munkatársainak segítettem, de ő volt annyira figyelmetlen hogy azt sem tudta megjegyezni, hogy kinek segítek...)

Én akkor rákérdeztem, és hebeget habogott... végül is nem is érdekelt a dolog, mert nem becsültek meg, nagyon nem, és szerintem csak megalázni akart ezzel... (a biztonsági őr rá 3 hónappal mesélte, hogy most meg mennyire hiányolt, mert nem volt felbontva a posta, aláírásra összekészítve a cuccos irattározva, rendezve...) Az szerintem is butaság, hogy csicskáztasd magad kávéfőzéssel meg szendvicskészítéssel...

2010. nov. 21. 19:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ártatlan képpel megkérném a főnököt hogy segítsen, mondja el mit gondol az eddigi munkámról, elégedett-e, kellene-e változtatnom valamin, mert jól szeretném végezni a dolgomat és adok az ő véleményére. Ebből elvileg kiderül pár dolog. Figyelj a testbeszédére is, sokat elárulhat. Ha alapvetően egyenes ember elmondja ha valami nem tetszik neki. Ha meg sunyi akkor nem sokat tehetsz, vársz és majd meglátod. Mindenesetre még nem hagynám abba az aktív álláskeresést.
2010. nov. 22. 22:10
 8/11 anonim ***** válasza:
na mizu?
2010. nov. 25. 12:37
 9/11 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó csepp volt a pohárban nekem (úgy éreztem folyton csak szivatnak és akkor még ez is!), úgyhogy másnap kora reggel bejentettem, hogy kilépek, és hogy a hirdetést is láttam. A főnököm nem sunyizott, elismerte, hogy valóban meghirdették. Azt már nem akartam tudni, meddig vártak volna a bejelentéssel felém (gondolom amíg meg nem találták volna az alkalmas utánpótlást....)
2010. nov. 25. 12:43
 10/11 anonim ***** válasza:

baaannyyekk...

Ha most jobban érzed magad akkor jól tetted :)))

(azért én is kíváncsi lettem volna arra, hogy mikor lett volna pofája bejelenteni?)

2010. nov. 25. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!