Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Más mit gondolnátok? Szoktatok...

Más mit gondolnátok? Szoktatok így járni? (Vatera)

Figyelt kérdés

Végülis anyagi károm nem származik belőle, de idegesít... Pár napja megvettem egy felsőt vaterán, aztán írtam mailt a tulajdonosnak, hogy hová utalhatok. Vártam 1 napot, majd kettőt és semmi válasz, pedig láttam, hogy fent volt vaterán. Ezért gondoltam, írok neki ott, hogy megkapta-e a mailt, amit küldtem, és azóta se semmi válasz, pedig elvileg ár azt is olvasta... És egyébként elég jó értékelései vannak az illetőnek. Ilyenkor mi van? Várjak még, mert ez normális??

Azért is érdekel, mert 2 napja ez megtörtént egy másik cuccnál is, ő sem jelentkezett még és már idegesít...

Pedig eddig másnál úgy-ahogy minden simán ment.

2011. febr. 14. 11:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Eladóként jártam már úgy, hogy három hét múlva jelentkezett csak a vevő. Valamint volt olyan is, ahol kiderült, hogy ő írt nekem, el is küldte az ímélt, csak valamiért nem érkezett meg hozzám. Végül felhívott, elég ideges volt, akkor derült ki, hogy ez a helyzet.

Hívd fel az eladót, simán lehet, hogy ilyen gond van :)

2011. febr. 14. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!