Mit gondolnátok? Szoktatok így járni? (Vatera)
Figyelt kérdés
Végülis anyagi károm nem származik belőle, de idegesít... Pár napja megvettem egy felsőt vaterán, aztán írtam mailt a tulajdonosnak, hogy hová utalhatok. Vártam 1 napot, majd kettőt és semmi válasz, pedig láttam, hogy fent volt vaterán. Ezért gondoltam, írok neki ott, hogy megkapta-e a mailt, amit küldtem, és azóta se semmi válasz, pedig elvileg ár azt is olvasta... És egyébként elég jó értékelései vannak az illetőnek. Ilyenkor mi van? Várjak még, mert ez normális??
Azért is érdekel, mert 2 napja ez megtörtént egy másik cuccnál is, ő sem jelentkezett még és már idegesít...
Pedig eddig másnál úgy-ahogy minden simán ment.
2011. febr. 14. 12:37
1/5 anonim válasza:
2 nap az még semmi. Ha egy héten belül nem jelentkezik, akkor kezd gyanús lenni a dolog. Nem tudhatod, miért nem ír vissza, lehet, hogy nem találja a kártyáját, amin van a számlaszáma, vagy esetleg még kimossa a felsőt, mielőtt átadja neked, és addig nem akarja, hogy utalj, amég nem "üzemképes" a cucc. Még mindenképp várj pár napot, aztán ha mondjuk csütörtök-péntekig nem jelentkezik, hívd fel.
2/5 anonim válasza:
Nekem egyszer volt olyan,hogy véletlenül nem vette észre az eladó az e-mailem,mert annyit szokott kapni.Viszont bármi lehet:vagy nincs már meg,vagy nincs kedve odaadni ennyi pénzért,vagy nem tudom.Várnék 1-2hetet,irogatnék,aztán ha semmi nem történik benyomnék neki egy negatívat.
3/5 anonim válasza:
Én várnék még a helyedben. Mióta változások történtek a Vaterán és a TeszVeszen sokszor nem kaptam meg én sem az eladásról szóló értesítőt, sem azt, hogy üzenetem érkezett az aukciónál. Lehet, hogy sok eladása van és nem vette még észre a leveledet sem vagy még nem volt ideje válaszolni. Ha jó értékelései vannak én még megszavaznék neki egy kis bizalmat, pár napon nem múlik semmi.
4/5 A kérdező kommentje:
Azért is nem "zaklatom" azóta, hanem várok, csak magamból kiindulva, nekem az lenne - és ha eladok az is - az első, hogy minél hamarabb írok a másiknak.. Amíg elmegy a pénz, addig úgy is ki tudja mosni a ruhát (bár az egyik amúgy is címkés). Lehet amúgy tényleg arról van szó, hogy sajnálja ennyiért, mert nem fix árason, hanem pár száz forintra licitálva vettem mindkét eladótól. De ezt tudhatja, ha 1Ft-os aukciót kezd. Na mindegy, akkor várok még, mielőtt lepontoznám. :)
2011. febr. 14. 13:19
5/5 anonim válasza:
Küldj nekik még egy ímélt, ha egyikük sem jelzett még vissza, akkor lehet, hogy a neteddel vagy a maillel volt probléma, és el sem küldte nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!