Írod 3-6 hónapig a költségeit, és akkor kiderül, hogy neked mire elég.
Én 250-et minimum félre tudnék rakni belőle úgy, hogy ne érezzem megszorításnak.
ápr. 11. 13:33
3/21 anonim válasza:
Tehermentes saját ingatlan esetén ez már jó. Azért arra is érdemes figyelni, hogy túl sokat megtakarítani forintban nem ajánlott, mert elértékteleníti az infláció, inkább akkor befektetni, akár rövidebb, de biztonságos befektetésekbe (pl. DKJ). Vagy ha külföldi nyaralás van tervben, akkor már érdemes év közben vásárolni az Eurót, figyelve az árfolyamát.
ápr. 11. 13:50
4/21 anonim válasza:
fenti körülmények között ebből jól meg lehet élni - mondjuk a havi 80e befektetést kicsit kevesellem - különösen, ha gyereket is szándékoztok vállalni.
ápr. 11. 13:50
5/21 anonim válasza:
Ebből 200-250-et meg tudok úgy spórolni, hogy nem nagyon gondolkodom a kiadásaimon.
ápr. 11. 13:55
6/21 anonim válasza:
#1 aki leszavazott vannak kíváncsian várom a kifejtős válaszát, hogy szerinte miért nem igaz amit mondok?
ápr. 11. 14:06
7/21 anonim válasza:
6, azért, mert vannak emberek az életben, itt meg főleg, akik végtelen mennyiségű pénzből sem tudnak "megélni".
ápr. 11. 14:11
8/21 anonim válasza:
#7 ez esetben akkor vannak bajok a toronyban egyeseknél.
ápr. 11. 14:15
9/21 anonim válasza:
Egyedül egy "királyi" élet (legalábbis az én életszínvonalamon), ketten pedig normális életforma, amibe még egy kis megtakarítás is belefér.
Ha egyedül élnek akkor ennek min. a felét félretenném, befektetném, a másik feléből élnék, de igazából még annyit se költenék el az biztos.
ápr. 11. 14:49
10/21 anonim válasza:
Én egyedül élek ennyiből és nem nevezném luxusnak. Mondjuk nekem elég sok szupergazdag van a környezetemben, lehet hozzájuk mérve keveslem, de az átlagemberek mellett ez is luxus.
Két ember is elél ennyiből kényelmesen, de nem számítanak gazdagnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!