Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az, amit már nem veszel...

Mi az, amit már nem veszel meg, mert annyira drága lett, hogy túllépi az ingerküszöbödet?

Figyelt kérdés

Ki tudnád fizetni, de nem ér neked annyit, vagy pofátlannak tartod az árát.

Nálam:

-férfi hajvágás, 20p: 5-6000

-gyros: 2800

-fagyi: 650/gombóc

-fesztivál napijegy: 40000

tegnap 19:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%

Jóga bérlet 36000. - találtam helyette olcsóbb stúdiót.

Milli krémtúró, kb 4 kanál 370-ért rablás. Ugyanezt gondolom a trappista sajtról is, hülye leszek megvenni 15 dkg-t 800 ft-ert, akkor már valami minőségit,még ha drágább is.

2 dl bolti smoothie ezer Ft-ért szinten nem, inkább csinálok otthon, és abban tudom mi van.

tegnap 22:38
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Van olcson fesztivál jegy csak időben kell megvenni
tegnap 23:38
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
És vajon hány ember képes/tud előre tervezni 8-10 hónapot, hogy meg is érje neki a korai jegyvásárlás?
tegnap 23:44
 14/21 anonim ***** válasza:
28%

A hajvágásban nem az időt kell megfizetni. Nekem megér havi 5000et, hogy normálisan nézzek ki, nem vagyok sz*rrágó.

Gyrostálból a 2800 az olcsóbb kategóriás és ennyiért teljesen okés, amikor más kész, rendelt ételek 4-5ezer forintok.

Fagyit 500ért vettem, havi 2-3 alkalom szintén a vicc kategória, hogy ne férne bele.

A fesztivál mindig is drága volt (nem véletlenül), nem igénylem, nem járok.

ma 02:23
 15/21 anonim ***** válasza:
28%
Semmi. Minimál fogyasztáson vagyok. Fogynom is kell. Étterem, cuki, fesztivál kampó. Utazgatások poloska, előfizetések, színház, mozi poloska. Szegény kutyink nem sokára itt hagy bennünket, nem lesz pótolva.
ma 07:41
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Havonta étterembe járkálásból évi 1-2 alkalom maradt a családdal, helyette ritkábban olcsó kínai, meki és társai, ételrendelés megszünt. 2 újszerű autó helyett 1 olcsóbb öregebb a márkaszervizdijak és a casco díjak miatt. Falusi családi ház fenntartása helyett belvárosi lakás, rezsi, fenntartási költségek, utazási költségek felére csökkentve. Ez így együtt havi 150ezer megtakarítás alsó hangon.
ma 07:51
 17/21 anonim ***** válasza:
A kiadások maradtak, csak sokkal kevesebbet kapunk érte. A gazdaság egyszerűsödik. Valszeg az éttermek 20%-a idén bezár, a szálláshelyekre is ez vár.
ma 07:56
 18/21 anonim ***** válasza:

14~

Ahogyan 2 évvel ezelőtt a legnagyobb gyros tál még 1400 volt, úgyhogy nem jó dolog normálisnak tartani a 2800-at.

16~

Én inkább járnék normális étterembe, pontosan olcsóbb ár-érték arányban és egészségesebb. Vagyis gyorshoz hasonlítva, a kínai még nem gáz. Én biztosan nem Mekire fizetnék helyette, de szerencsére nem is szeretem. Csak krumplit és fagyit eszek Mekiben. Normális alatt pedig nem a luxust értem, tehát meg lehet válogatni nyilván. Én alacsony fizetéssel járom az országot és minden új helyen megyek étterembe, ez évente 6 vagy több alkalom. Februárban már megvolt 2 és még lesz sok. Erre magyaros éttermektől pont nem sajnálom, mert élmény. Évi 2-M megtakarításból simán lehet még legalább kétszer éttermezni és az csak 45-E körül jön ki 3 személyre, illetve Mekit felváltani.

ma 08:54
 19/21 anonim ***** válasza:
* ...Úgy nem jó dolog...
ma 08:54
 20/21 anonim válasza:
75%

Nem veszek semmit büfében, vendéglőben, mindent magamnak készítek el feldolgozatlan természetes élelmiszer alapanyagokból.

Ruhát ritkán veszek, és akkor minőséhit, tartósat, olykor használtan márkásat. Évente néhány új ruhadarab elég.

Hajvágás magamnak, egymásnak családtaggal. Háztartásunk vegyszermentes, így nem veszünk semmit eceten, alkoholon, konyhasón, szódabikarbónán kívül szinte takarítás és tisztítás céljára.

Tisztálkodás szintén természetes anyagokkal, saját magunknak is állítunk elő.

Közlekedésre, szórakozásra, művelődésre módjával.

Utazást, nyaralást magunknak szervezve, viszonylag alacsony költségekkel.

Megtakarítunk és befektetünk és így folyamatosan növekszik a vagyonunk, ezáltal tudunk költeni olyan dolgokra, amik valóban értéket képviselnek számunkra.

ma 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!