Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Komárom-Esztergom megyében...

Komárom-Esztergom megyében mennyire drága az élet?

Figyelt kérdés

Hirdettek mostanában ott egy álláslehetőséget, ami még aktuális lenne, és passzolna, jól jönne, ráadásul pár hete nagyon aktuális, hogy váltsak.

Szállásom az lenne, díjmentes (munkaszerződéssel), kiírás szerint "igényes", de ha egy úgymond ~vegyes~ munkásszállóra raknának, az se lenne nagy gond, a beszélőkém relatíve jó, romákkal is haverkodtam már korábban. A helyigényem szerintem meg nem nagy, akár még egy ágyon ülve is szívesen elrajzolgatok, olvasgatok egész nap.

Fizetésnek _nettó_ 350e lett ígérve. (nyilván 3 műszakkal)

Szerintetek ott ez megéri?

nov. 8. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Pont ugyanolyan drága itt is minden, mint az ország többi részén, nyilván az albérlet kevesebb, mint Bpesten, de neked az nem releváns
nov. 8. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem mennék 3 műszakba, de ingyenes lakhatással szerintem elfogadható és így is jobban jön ki a saját helyzetemnél.
nov. 8. 22:58
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem olyan nagyon-nagyon rossz az azért... 4-6 hét alatt (átlagban) meg lehet szokni.

Bár igaz, most úgy beszélek, hogy nincs családom. Család mellett lehet, hogy nehezebb.

Viszont abba is gondoljatok bele, egy (magyar) orvos ugyanezt 12 órás (minimum) műszakban csinálja ÉS nem is heti forgásban, hanem napról-napra gyakorlatilag össze-vissza beosztva.

nov. 9. 00:38
 4/8 anonim ***** válasza:

“Viszont abba is gondoljatok bele, egy (magyar) orvos ugyanezt 12 órás (minimum) műszakban csinálja ÉS nem is heti forgásban, hanem napról-napra gyakorlatilag össze-vissza beosztva.”

Igen, csak nem 350-ért.

Ha neked megéri… én nem 3 műszakoznék főleg nem 350-ért

nov. 9. 08:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem 3 műszakoznék ennyiért, de te tudod. Ez max 8-16-ig beosztású bérnek felel meg. Jobb helyeken simán megadják a 5-700 ezret is. Persze ugródeszkának megteszi. A bérlemények meg kb hasonlóak mint a pesti belkerületek kivételével. Csodák nincsenek, főleg minél nyugatabbra mész. Pest ehhez képest egy porfészek.
nov. 9. 14:22
 6/8 A kérdező kommentje:

"Jobb helyeken simán megadják a 5-700 ezret is."

Mármint nettóban 500e?

És Te külföldre gondolsz, vagy Pesti helyre, vagy magyar vidékre?

Egyébként az ugródeszka részben igaz : fél évre gondoltam, az alatt kutatnék egy jobb, technikusi állás után. Vagy olyat, ami csak 1 műszak, vagy olyat, ami bár 3, de akkor azt jól fizeti.

nov. 9. 15:05
 7/8 anonim ***** válasza:

6#győri audiban 5-600 a soron. Netto

Ausztria minimum 2000 eur/hó netto

nov. 9. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Autószerelő szakmával ajánlottak az Audiba 3 műszakra nettó 500-at.

Hibás alkatrészeket kellett volna cserélgetni a meglvő autókba vagy mi.

nov. 9. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!