Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 15 évesen Komárom Esztergom...

15 évesen Komárom Esztergom megyében nyári munkára van lehetőség?

Figyelt kérdés

Nagy fiam júliusban lesz 15 éves és szeretne venni a motorjára "legális" tuningot.

Motort is úgy fizettük hogy felét én felét ő fizette.

Mondtam neki hogy dolgozz meg a tuning áráért és akkor lehet hogy nem csak egy kínai 70-est tud venni ami hamar megadja magát, hanem egy sokkal jobb minőségű ill. teljesítményűt. Egyébként nem rég jelentkezett a multi jobhoz de azt mondta hogy nem talált olyan munkát amit 15 évesen lehet végezni.

Hol lehet olyan nyári munkát találni amit 15 évesen is lehet dolgozni?

2024. ápr. 19. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A nagyi kertjében tud gazolni.

Meg otthon mosogatni.

2024. ápr. 19. 17:23
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
Nem vezethet 70-es motort.
2024. ápr. 19. 18:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudjuk
2024. ápr. 19. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:
80%

"Hol lehet olyan nyári munkát találni amit 15 évesen is lehet dolgozni?"

Jobbára sehol.

Az én gyerekem a településen hordja szét a napi újságokat, azért kap valamennyi pénzt. Kb. ez minden, amit hivatalosan meg tud keresni.

Senki nem vállalja fel, hogy 15 éves gyereket alkalmaz. Sok a korlátozás velük kapcsolatban, a mostani munkáltatók nem erre vannak berendezkedve.

Többség a MEKI-t emlegeti.

2024. ápr. 20. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!