Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az, amit már nem veszel...

Mi az, amit már nem veszel meg, mert annyira drága lett, hogy túllépi az ingerküszöbödet?

Figyelt kérdés

Ki tudnád fizetni, de nem ér neked annyit, vagy pofátlannak tartod az árát.

Nálam:

-férfi hajvágás, 20p: 5-6000

-gyros: 2800

-fagyi: 650/gombóc

-fesztivál napijegy: 40000

tegnap 19:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Az utolsó.
tegnap 19:40
 2/13 anonim ***** válasza:
40%

egyiket se.. ultra spórolós vagyok.. pedig nem kevés pénzünk van állampapírban, amivel alig tudok mit kezdeni..

-van hajvágó gépem, lenyírom magamnak

-gyros helyet bemegyek egy közeli sparba és veszek magamnak vmi akciós kenyeret felvágottal, zöldséggel

-Fagyit ennyiért sose.. extra ok, hogy fogyózom

-nem fesztiválozok..

igazából sorolhatnám

tegnap 20:08
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Moziba nem járok mióta, a jegy+büfő kombó együtt nagyon megdrágult.
tegnap 20:12
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Az utóbbi 6 hónapban nem vettem pékárút, csillagászati összegeket kérnek el egy kg kenyérért, vagy egy zsemle, és kifliért.

Amióta nem ettem ilyeneket jobban is érzem magamat. Energikusabb vagyok.

Fagyi nálunk Győrben tavaly a legolcsóbb fagyi 1 gombóc 800 forint volt.

Élelmiszerek mindent máshol veszek meg, nézem az akciókat, de próbálok mellette egészségesen is táplálkozni.

Fesztiválra nem járok, már hosszú évek óta.

Már lassan ott tartunk, ahol nem lesz választásunk, hogy min tudunk spórolni, mert mindenek megy fel az ára, és elég drasztikusan.

A jelenlegi árrés vagy újabb árstop bevezetése, meg csak olaj tűzre, semmi értelme. Ettől nem fog lejjebb menni az infláció.

Győrben élek, de a vásárlásaimnak a 30-40% Ausztriában vagy Szlovákiában szoktam végezni, de következő hónaptól, ez a szám már 70-80% lesz. Még ha beleszámítom az üzemanyagot, még akkor is jobban jövök ki. Sokkal jobban.

tegnap 20:18
 5/13 anonim ***** válasza:
9%
Ovszer. Mar olyan draga lett hogy meg se eri felhuzni. Inkabb a natur.
tegnap 20:41
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Grillcsirke, 600g 4800ft.
tegnap 21:20
 7/13 anonim ***** válasza:
58%

Egyik napon már volt hasonló kérdés.

Bizonyos alsóbb krémlikőrök, almán kívül gyümölcsök, teavajból csak 1, ételrendelésből nagyon legfeljebb 3.

Hajvágással egyetértek, megoldom magamnak és ráadásul nekem fodrász 1500-ért jön.

Fagyiért nem fogok 500 felett fizetni és már az 500-zal sem értettem egyet. Budapestiként mondom. Azt még kifizettem, többet nem fogok. Szerencse ebben, hogy fogyásom óta rostdús diétával nem is kívánok többet 1 gombócnál. Régen legfeljebb 350-es árral még megettem kettőt és akkor nem volt jó az étkezésem alapból. Hízlaló fehér kenyeret ettem kevés tápanyaggal és azért tudtam megenni 2 gombócot. Na most rostdús étkezéssel már meg sem tudom enni, mert telítve vagyok. Ezrest főleg nem adnék ki kettőre.

Gyros-t nem eszek, fesztiválra nem járok, Mekibe nem járok, nagyon ritkán Burger King-ben megeszek belga gofrit. Ha krumpli és hotdog, akkor inkább Krumplipontnál.

36/F

tegnap 22:26
 8/13 anonim ***** válasza:
58%

7+

Alsóbb krémlikőrök helyett havonta 1 Baileys-t megveszek, mert az megéri. De szutyok Sally-re nem adok ki 4-ezret. Már pezsgőt sem veszek 1.200 felett, bort sem veszek 500 felett. Eljutottam oda, hogy már nem is érdekelnek ezek. Hagyjuk azt, hogy a bor nem is ilyen árban kezdődik... Próbáltam minőségi borokat ezres felett és katasztrófák. Azok úgy vannak kitalálva, hogy luxus ételek mellett ízekhez kortyolgatni. Mindig az olcsók voltak finomak.

tegnap 22:27
 9/13 anonim ***** válasza:
34%

Amiket felsoroltál tök alap kategória, most egy barber hajnyírás magasan 6000 felett van putri helyeken is...

Fesztivál is több, mint 40 rongy...

Fagyi is már mindenhol 500 ft-tól kezdődik, ezek mindenhol általános árak.

Gyros tál szintén, mindenhol ennyi vagy közel ennyi...

Amit én sokallok, és nem vettem meg, az egy felniszett, a BMW-nél 1.5 milliót kértek érte még tavaly, nem vettem meg.

tegnap 22:28
 10/13 anonim ***** válasza:
58%
Ja: lángos... Nem nagyon veszek ezres felett. Most levezethetném a matekot, de nem fogom. Nagyon jól tudom budapestiként és ismerős helyről, hogy el tudja adni és meg tud élni belőle 900 alatt.
tegnap 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!