Honnan veszed hogy mindenki iskolázatlan a gyárban?
Én is gyárban dolgozok és védőnő vagyok,28éves,de nem tudok elhelyezkedni a szakmámban.:-(
2010. nov. 12. 21:44
12/17 anonim válasza:
Le lehet kattanni a szerencsétlenről. Én is hasonló cipőben járok. sőt szinte ugyan olyanban. gyárban melóztam diákként. tudom hogy milyen. egy rakás gusztustalan alak. emlékszek egy csaj a szünetben folyton böfögött és a többiek meg biztatták meg röhögtek. egy srác melóközben azzal hencegett hogy miután kijárta a 8 általánost a tanárok bulit rendeztek. aztán összefutottam olyannal is a ki 6! osztályt végzett. értitek 6ot!!! ezen kívül szünetekben az első nap vittem kaját utána már ne ezek folyton cigiznek és olyan gusztustalan módon esznek hogy majdnem szörnyethaltam a látványtól. hányinger. a 90% kis ótvar falusi paraszt. aki egész életében minimálbérért robotol és folyton szidja a kormányt hogy mindent elvesznek tőlük. na én is ide fogok kerülni már alig várom.
2010. nov. 25. 01:18
13/17 anonim válasza:
Utolsó: nem vagy kissé túlérzékeny? XD
2010. nov. 25. 11:23
14/17 anonim válasza:
Nézd lehet hogy sok ilyen ember dolgozik a gyárban,de nem mindenki ilyen,tehát ne általánosíts.
Azt nem értem hogy 6általánossal hogy vették fel amikor tudtommal min.8általánosal lehet csak,ahol én dolgozk ott biztos ez van és kérnek bizonyítványt is.
Ja és elég komoly tesztek vannak,számítógéphez is is kell érteni,mivel elég komoly céges programok vannak amiket az operátoroknak is kell használni..
Melyik városban van a gyár?
Különben ha ennyire nem szeretnél oda menni menj máshová,biztos van más diákmunka is a környéken...
Igaz?
2010. nov. 25. 21:06
15/17 anonim válasza:
Hát figyelj ahol én élek az Tolna megye azon belül is egy 14ezres városba. az említett gyár ahol a 6osztályos mind a mai napig dolgozik Zománcgyár a neve. egykor európai szinten is híres volt nem is kicsit ma már csak egy műszak van egykor 3 volt. oda nyugodtan lehetett menni 8 általános alatt is aki ott dolgozik az még a kommunista időkben került oda akkor még nem volt ez érvényben. de igazad van a legtöbb sőt mindegyiknél a 8 a minimum. amúgy én összesen 3 gyárba dolgoztam diákként a második egy német tulajdonú volt ott is 8 általános kellett és láss csodát ezt komolyan mondom a gusztustalanul viselkedőket nem viccelek kiközösítették. az elég rendes volt emberileg is a 90% érettségizett szakmát tanult volt diplomás is csak hát máshol nem volt munkájuk. anno megfogadtam ha gyár akkor csak odamegyek vissza dolgozni. valószínűleg így is lesz bár még frissen végzett pályakezdőként reménykedek jobb helyben de itt sok lehetőség nincsen.
2010. nov. 26. 15:33
16/17 anonim válasza:
Értem nincs más lehetőséged.
Én Vas megyében a Jabil-ben dolgozok több éve(amerikai cég) és ott nincsenek primitív emberek,ez biztos.
Nagyon komoly teszteket kell írni ahhoz hogy valaki bekerülhessen.
Én is diplomával dolgozok a gyárban,de nekem egyenlőre más lehetőségem nincs...igaz tanulok most is hogy majd mehessek még jobb helyre és ne keljen operátorként dolgoznom.
2010. nov. 27. 21:55
17/17 anonim válasza:
Dolgozd fel apukám, mert a diplomáddal úgyis ott kötsz ki....vagy a mekiben!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!