Pff... csak azért mert egyetemre felvettek, azt hiszed, több vagy?
Nem azért írom, mert nem tudnám, hogy csak provokálsz, de tudom, hogy igenis van olyan, akiben ilyen sekélyes gondolatok felemrülnek.
2010. nov. 9. 20:21
2/17 anonim válasza:
Nyugi, nem te leszel ott az egyetlen egyetemista.
Azt megkérdezhetem, hogy hová jársz/milyen diplomád van?
2010. nov. 9. 20:26
3/17 anonim válasza:
Minimum orvosira, vagy mérnökire, ha ekkora arca van.
( Ha tényleg, akkor kicsit "jogosan")
2010. nov. 9. 20:29
4/17 anonim válasza:
Hát... majd megszokod, én is megszoktam, ne rinyálj, a SOTE-n több olyan volt, akit nem bírtam vagy nem tudtam vele elcsevegni. Szóval szerintem jó arcok, csak állj hozzá nyitottan! :D
2010. nov. 9. 20:32
5/17 anonim válasza:
Először is vedd tudomásul,hogy a gyári munkások különb EMBEREK,mint te. Keményen dolgoznak a bérükért, és ÉRTÉKET termelnek. Ebből fedezi az állam a te oktatásodat is. Te viszont egyenlőre semmilyen értéket nem termelsz. Ilyen mentalitással kétlem,hogy majd diplomásan is hasznos tagja leszel a társadalomnak!
2010. nov. 9. 20:37
6/17 anonim válasza:
De engem is az zavar hogy sok értelmiségi főleg a tanárok a semmire kapnak pénzt. Feldobál pár szót a táblára és csak bejárunk, majd pofára osztályoz.
Bár én inkább nem költök de gyárba szalag mellé el nem mennék.
2010. nov. 9. 21:36
7/17 anonim válasza:
Sajnos ez a helyzet, ha nincs több éves gyakorlatod, akkor a diploma szart sem ér. Ha pénzre van szükséged, muszáj elvállalni mindent, amit csak lehet, de közben folyamatosan keresni kell azt amit szeretnél. Én is itt járok. :(
2010. nov. 10. 11:49
8/17 anonim válasza:
Ezt fel kell dolgozni mert a mai világban a munkahely kincset ér és óvni kell. Én kereskedelmi és érettségi végzettséggel egy sportcsarnok, rendezvényházban takarítok, de nincs más ennek is örülni kell.Ciki mikor meg kérdezték bolt vezetőből takarító, de azt néztem ki kérdezi.
2010. nov. 10. 11:54
9/17 anonim válasza:
Arra hívnám fel a figyelmet, hogy a kérdező nem egyetemet végzett, hanem csupán egyetemista...
2010. nov. 10. 15:20
10/17 anonim válasza:
Ki mondta, hogy gyárba menjél dolgozni?
Az ilyenek miatt, mint te, kérdező, fújnak az egyetemistákra. Tuti, v.mi büfészakra jársz, vagy ha nem, gyenge diák vagy, aki ki fog peregni az egyetemről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!