Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoznátok fizikai dolgozókén...

Dolgoznátok fizikai dolgozóként olyan helyen, ahol 8-tól 16:30-ig van a munkaidő, és még a mobilodat sem viheted be a csarnokba?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam egy ilyen cégnél interjún. Nekem ez így fura, mert oda az ember egész napja, és ha valami ügyet kell intézni, akkor vehet ki szabit. Irodista meg ki tud menni napközben is, de a gép mellől én nem. 3 műszakot inkább vállalom, ilyenben dolgoztam sokat.

Kínai tulajdonú cég, van sok ferdeszemű gépkezelő is, és állítólag náluk a nappalos műszak kezdete és vége így van, és nem hajlandóak változtatni rajta.

tegnap 07:15
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
#30 Köszi szépen a jókívánságot!
ma 06:05
 32/32 anonim ***** válasza:

26#

1 napot töltöttem egy ruhaválogató helyen, el kellett zárni a mobilt, ott derült ki reggel, a szüneteket meg síppal jelezték, a kezdetét és a végét is, furi volt.

ma 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!