Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BGE diplomával tényleg ennyire...

Juvfra02 kérdése:

BGE diplomával tényleg ennyire nehéz elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Idén végztem a BGE pénzügy és számvitel alapszakon. Rengeteg helyre beadtam az önéletrajzom, pályakezdő pozíciókba. Vagy visszautasító emailt kapok, vagy elhívnak állásinterjúra, de soha nem jutok tovább. Már több állásinterjún is voltam. Leginkább a könyvvizsgálati asszisztensnek jelentkezek, mert az jobban érdekel, de beadom könyvelői és pénzügyes szektotokba is. Tudna valaki tanácsot adni, hogy mitévő legyek?

Köszönöm a segítségeket.

tegnap 12:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én eddig azt hittem hogy pénzügyes diplomával, mérlegképes könyvelői végzettséggel és angollal hülyére keresik az emberek magukat.

Valamit nagyon elrontasz az önéletrajzban és az interjúkon.

Keress meg egy karrier tanácsadót vagy fejvadászt aki vállal tanácsadást.

Van akinél pénzbe kerül a tanácsadás van aki ingyen is segít.

tegnap 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!