Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felmondhatok a munkahelyemen...

Felmondhatok a munkahelyemen ha: Ha aláírom hogy részt veszek a bértámogatói programban ? Ha pl.3 hónap után azt mondom hogy fel szeretnék mondani, felmondhatok? Ez a program 6hónapig tart, bértámogatás a munkaadómnak. Többi lent:

Figyelt kérdés

Nincs benne a szerődesben hogy nem mondhatok fel, de az benne van hogy 6 hónapig tart ez a program.

A munkaadó nem mondhat fel nekem , de én felmondhatok majd ? (ha például lekezelő vagy olyan a stílusa, indoklás nélkül)

Mert nem akarom magam 6 hónapig elkotelezni , ráadásul nemis olyan jó a fizetés.

Arra gondoltam ha kapok jobban fizetett munkát akkor felmondanék .

Lehetséges lenne, vagy ha alairom a bertamogatást akkor kötelezettséget vállalok egyben 6hónapig mert azt nem szeretném.

tegnap 10:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a törvényt, de ha nincs is egzaktul benne a munkaszerződésedben a feltétel, benne lehet az, hogy vonatkoznak rád azok a feltételek amit az xyz törvény, jogszabály, stb ír. Kvázi hivatkozásként. Ha semmi ilyen nincs benne az ég világon, csak egy mezei meztelen munkaszerződést írsz alá, akkor nem is követelhetnek azon felül tőled semmit.
tegnap 15:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!