Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Marketinges pályakezdőként...

Marketinges pályakezdőként rendben van ha 250 ezer a fizetésem?

Figyelt kérdés
Nem végeztem egyetemet, de egy 8-9 hónapos képzést igen. 250 a havi bérem. Elméletben 5. hónap után kapunk emelést. De nem tudni mennyit. Mennyit lenne érdemes eleve kérni? Vagy maradjon a tapasztalat szerzés ideiglenesen? Rohadtul nem lehet megélni ennyi pénzből!

febr. 18. 08:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10: igen, erre próbáltam célozni, de állítólag ez is könnyű.
febr. 18. 12:56
 12/16 anonim ***** válasza:
49%

9-10

Kb. 22 éves voltam, gyakornokként rámlőcsölték egy EUs (ICT, mobility, IT megoldások közlekedés optimalizációra) projekt kommunikációs, marketing, disszeminációs stratégiájának összerakását. Akkor, gyakornokként, felkutattam pár hasonlót, és összeraktam egy olyat ami azóta is template mindkét cégemben. Sajnálom, de ilyen komm és marketing stratégiákat gyártani még könnyebb mint kivitelezni, pedig utóbbi sem nehéz azért. Kőegyszerű, ronggyá járt folyamatok, csapból is folyó téma, digitális világban élő embereknek semmi újat nem mond egy marketinges a szegmentálással, elérési csatornákkal, stb. Óvodások is tudják már ezeket, hiszen naponta kapják arcba. A marketing problémája hogy saját magát trivializálja és teszi nevetségessé, mivel mindannyian a célpontjai vagyunk minden nap minden órájában.

febr. 18. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

12: Érdekes, mégis sok vállalkozó kínlódik a marketinggel és hiába valósítja meg a máshonnan lekoppintott stratégiákat, nem működnek. Ha pedig egy jó marketingeshez fordul, az pikkpakk hoz neki eredményeket. És akkor ott van az a helyzet, amikor kicsit speciálisabb a terület és nem húzhatók rá a sablonok, egyedi megoldás kell.

Btw, lehet, hogy neked van hozzá érzéked és könnyen átlátod, ezért megy jól. Baromi sok ember meg évekig görcsöl vele eredménytelenül. Meg az is lehet, hogy egy tényleg hozzáértő marketinges neked is összerakna olyan stratégiát, amivel sokkal jobb eredményeket hoznál, csak nincs rá igényed, mert elégedett vagy a jelenlegivel.

febr. 18. 14:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha neked valóban ilyen szinten megy a marketing, skálán, és triviális, akkor neked egy minimum több100 milliós, de simán milliárdos vállalkozásod kell legyen.

A legtöbben, nagy vállalkozások is sokat szenvednek vele, hogy jobbak legyenek, mint a másik és piacot tudjanak szerezni.

Sőt, rengetegen meg le is húzhatják a rolót, nagy, multinacionális cégek, mert marketingben gyengék.

febr. 18. 15:51
 15/16 anonim ***** válasza:
27%
Nekem rendben van az, hogy TE 250 ezret kapsz.
febr. 18. 20:55
 16/16 A kérdező kommentje:
#15 biztosan szar életed lehet ha egy random idegennek ezt írod az interneten. Gratulálok és csak sajnálni tudlak :) minden jót!
tegnapelőtt 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!