Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkát találhatnék...

Milyen munkát találhatnék Angliában? Fontos!

Figyelt kérdés

A férjemmel szeretnénk kiköltözni, csak az a baj, hogy ötletem sincs, mit csinálhatnék. Itt viszont olyan keveset keresünk, hogy nem nagyon tudunk félretenni, szóval célszerűbb lenne külföld. Végzettségem szerint tanár vagyok, ami ott nem ér semmit.

Angolul nagyon jól beszélek. Van valami munkaötletetek?

2010. nov. 8. 16:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

ma 17:01 vagyok

Skóciában,Írországban is hasonló helyzetek vannak,de ott is jó nyelvtudással tudtok boldogulni. Anglia nagy ország,nagyon sok városka van...Akárhová lehet menni....

Mondjuk ha lenne ismerősöd akkor könnyebb lenne...de így sem kell megijedni..Ha tudsz nézzél kisebb-nagyobb városokat..

nem tudom,hogy történelem szakosként érvényesülnél...Íg ebben fogalmam sincs..Azt tudom,hogy a fia itt kint érettségizett,és történelemből nem tanultak annyira komolyan mint otthon..Nem is kötelező tantárgy..

2010. nov. 8. 17:07
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
javítok* fiam tanul itt kint..
2010. nov. 8. 17:08
 13/19 A kérdező kommentje:
férjemnek van kint egy távoli ismerőse, és ő nagyon dicséri a kinti életet. Azt mondja, hogy sokat kell neki dolgozni, de legalább lát is belőle valamit, nem úgy mint itthon. Ő már jó pár éve kiment, mert kifizették a rezsit, vettek kaját és semmi másra nem futotta a fizetésükből, pedig mindketten diplomásak voltak, ahogy mi.
2010. nov. 8. 17:09
 14/19 A kérdező kommentje:
a tanításhoz nem is ragaszkodnék, elég volt belőle pár évig. gondolom kint is hasonló a fegyelem újabban, mint a magyar iskolákban...
2010. nov. 8. 17:11
 15/19 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

a tanításhoz nem is ragaszkodnék, elég volt belőle pár évig. gondolom kint is hasonló a fegyelem újabban, mint a magyar iskolákban...

Írtam,hogy a fiam itt tanul kint..

Nagyon tévedsz ha azt hiszed itt kint is szigorú az oktatási rendszer.Nem,SŐT! A magyar oktatáshoz képest elég laza.. Éppen a napokban mondta a fiam(18),hogy az osztálytársai fel voltak háborodva,hogy matek órán az egyszerű matematikai feladatokat(osztás,szorzás,százalékszámolás) papíron kell kiszámolniuk,és nem használhatják a számológépet..Ugyanis nem tudnak papíron számolni! Írtam,hogy a történelem sem kötelező tantárgy. 14 éves kora óta itt tanul,de amíg volt történelem tantrágya még véletlenül sem tanultak Magyarországról..(csak a világháború miatt lett megemlítve csak) Nem tanulják annyira komolyan mint otthon..Vagy mondok érdekesebb dolgot.Ugye otthon a diákok minden tantárgyat tanulnak,és vannak kötelező tantárgyak mikből érettségizni kell..Szegények tanulják a fizikát,kémiát még akkor is ha tudják nem érettségiznek belőle,és később sem fogják igénybe venni..Na itt kint nem kell tanulni,ha nincs érdeked benne. Így csak azokat a tantárgyakat veszi fel amire szüksége van..Ami kötelező az a matek és angol...A többi szabadon választott..

Szóval más az oktatási rendszer itt kint..Ami a lényeg,hogy viszont a diákok sokkal keményebbek,talán nevelési célzattal nehezebb..

2010. nov. 8. 17:24
 16/19 A kérdező kommentje:

én a fegyelemre gondoltam, mert itt már nem lehet velük bírni. abban versenyeznek, hogy kinek van több egyese, figyelmeztetője, és azt gúnyolják, aki tanul... de akkor ott legalább keményebben fogják őket.

megkérdezhetem, hogy te mit csinálsz kint? csak úgy körül belülre is jó lesz....

2010. nov. 8. 17:50
 17/19 anonim ***** válasza:

Kint meg sokkal nehezebb tanarnak lenni a fegyelem szempontjabol, mint Mo-n. En is tanar vagyok, igaz nem UK-ben, hanem az USA-ban. Hat mas, mert a drog is sokkal nagyobb szerepet jatszik az iskolakban ezekben az orszagokban, mint Mo-n. Ha getto helyen dolgozol, azert van nehezseged a gyerekekkel, ha gazdag kornyeken, akkor meg a drog jon be a kepbe. A valsag mindenhol mindenkit erint, de elhelyezkedni nem lehetetlen, csakhogy egy tanarnak nem eleg a jo nyelvtudas, kivalo nyelvtudas szukseges. Ha ezt meg nem szerezted meg, akkor erdemes mas munkakorben gondolkodni. Keves a munka most mindenhol, nehez, de azert meg lehet probalni, mert szerencsetek is lehet. Ugyanis sok minden tenyleg ezen a faktoron mulik.

Elso voltam

2010. nov. 8. 17:58
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

ma 17:24 vagyok

Angliában a fegyelem rosszabb mint otthon..Sokszor a legtöbb tanár a fegyelem hiánya miatt adja fel a hivatását.

Ha van kedvük mennek az órára,ha nincs akkor nem mennek.Ha buknak,nem érdekli őket,legfeljebb jól leissza magát,vagy bedrogozza magát..

Mondok egy példát.38 éves vagyok.Dolgozom.Egy angol kolléganőmmel beszélgettek.Meséli nekem,hogy az egyik kollégánk olyan mogorva mint a Jim Carrey rajzfilmben az üzletember.(Ebenezer) Mondom,hogy az a Christmas Carol Dickenstől..Rám nézett,és azt mondta.."Darling! Nem ének ez,hanem valami könyv,fogalmam sincs ki írta." Mondom neki hiszen egy híres angol írta Dickens..Neked tanulnod kellett volna róla,hiszen én is tanultam róla..Ő nem olvass ilyeneket,neki elég az újság...A suliba csak azért járt,hogy legyen érettségije..

Szóval régen sem volt jó a fegyelem és ma már sokkal rosszabb lett..

(ja én egy nyomdában dolgozom,mint könyvkötő,és másodállásban irodát takarítok)

2010. nov. 8. 18:20
 19/19 anonim válasza:

Hello, itt kint angol es matek orakon vannak seged tanarok. Azon gondolkodtam hha jol tudsz angolul akkor akar tanarsegednek is elmehetsz. jol keresnek kb £15/h.

Ha viszont ez nem jonne be akar recepciosnak, customer service be is el lehet menni... sok szerencset

2010. dec. 8. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!