Hogyan találhatnék Angliában diákmunkát a nyárra? ( 18 / F )
Figyelt kérdés
Már kerestem az interneten, de kevés sikerrel.2011. jan. 17. 14:19
1/1 anonim válasza:
Az a gond,hogy a világ minden tájáról jönnek ide a fiatalok tanulni,és a legtöbb nyáron dolgozik,hogy az új évre legyen pénze..(ezt is kalkuláld bele)
Ha van ismerősöd akkor kérd meg,hogy segítsen,mert csak így tudsz munkát szerezni(vagy ügynökségen keresztül,ha megbízhatóak)
Én is éppen ma kérdeztem a melóhelyemen,hogy nyárra vesznek-e fel diákokat(minden évben szoktak)..ugyanis a fiam barátja (veled egyidősek) jönne ki..
Egyébként általában a legtöbb diákmunka így megy..Ismerős által,és nincs hirdetve..
<Anglia>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!