Hogy keressek Angliában munkát!?
Helló! Vidd be az önéletrajzodat minden olyan helyre, ahol szívesen dolgoznál és van felvétel.("Staff wanted").
Emellett nézegesd a gumtree.com oldalt, sok állást hirdetnek és küldd el a CV-det!
Vagy vedd meg a Loot nevű újságot(főleg a csütörtöki számot) sok állásajánlat van benne. Meg persze regisztrálj be jó pár agencyhez, és ők majd kiközvetítenek!
Emellett írhatsz magyar fórumokra, iwiwre ott is szoktak ajánlani.
Én 2 hete jöttem, jövő héten hétfőn kezdek dolgozni, minden segítség és ismeretség nélkül találtam konyhai kisegítést 8-tól 4-ig. (Hétfőtől-péntekig dolgozom). Ja és én is kb. alap angollal rendelkezem.(Megértem amit mondanak, és nagyjából válaszolni is tudok rá.) Mindenem magam intéztem(NI szám, bankszámla, szállás, stb.)
Csak egy kérdés! A munkakeresési módszereknek miért nem jártál utána amíg otthon voltál? Nem szabad felkészületlenül kijönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!