Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Számítógép / notebook szervízb...

Számítógép / notebook szervízben normális, hogy nettó 240 kezdő fizut ajánlanak?

Figyelt kérdés
Vidéki 30 ezer lelkes város.

tegnap 08:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
Igen. Ha ott elérsz egy 270-280-as nettó fizut, az bizony vidéken már jónak nevezhető. A kétkedőknek meg üdvözlet a Budapesten kívüli valóságban.
tegnap 08:12
 2/18 anonim ***** válasza:
76%
NOrmális. Gondolom ez nem valami nagy cég, hanem egy helyi vállalkozás. Örülj neki, hogy legalább ennyit megkapsz, a legtöbb ilyen max GBM-et fizet. Ez valamivel felette van azért és gondolom van rá lehetőség, hogy rövidebb időn belül feljebb menjen.
tegnap 08:17
 3/18 anonim ***** válasza:
14%
Egyáltalán nem tartom normálisnak. Dupla annyit kérj!
tegnap 08:24
 4/18 anonim ***** válasza:
18%
Én is annyit kaptam kezdőfizunak...2008-ban.
tegnap 08:38
 5/18 anonim ***** válasza:
93%

Normális.

Mit csinál valaki egy ilyen helyen?

Számítógépeket szétszed, összeszerel, alkatrészt cserél, telepít.

Ezek olyan dolgok, amiket már egy számítógépek iránt érdeklődő 12 éves megcsinál otthon.

tegnap 08:51
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindegy hogy az a "vidék" az most Győr mellett van vagy Ózdon...
tegnap 08:53
 7/18 anonim ***** válasza:
37%
Mit kell ezért csinálni?
tegnap 09:10
 8/18 anonim ***** válasza:
26%

5: azért a profi munkához az kevés, de értem mire gondolsz. Ehhez nem kell külön extra végzettség, de szükséges egy alaposabb hardver ismeret + némi tapasztalat. Én is megcsinálom itthon az alap dolgokat, de egy notebook kipucolást és újra pasztázást inkább szakemberre bízok :)

Kérdező, melyik régióban vagy?

tegnap 09:15
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
#5 Ha szerinted ez normális, akkor menj el te és dolgozz ennyiért! Meglátjuk meddig bírod. Mellesleg szervizes nem csak gombokat nyomkod.
tegnap 09:53
 10/18 anonim ***** válasza:
82%

"azért a profi munkához az kevés"

Ennél a szakmánál szerintem nehéz "profizmusról" beszélni.

Csúnyán fog hangzani, de ez a szgépes szakmának kb a "legalja".

A "számítógépszerelő" egy 8 általánossal 4 hónapos gyorstalpaló képzésen megszerezhető "szakma".

Aki magasabb szinten műveli az informatikát, az nem ezt csinálja, hanem komolyabb szaktudást igénylő területen van, magasabb fizetésért.

tegnap 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!