Hogyhogy nincs tele az ország barber meg fodrász végzettségű emberekkel?
Utoljára gyerekként voltam fodrásznál azóta megoldom magamnak, mondjuk már sok hajam nem maradt szóval mindegy. A szakállvágást is megoldom, nem kell hozzá semmi extra dolog.
Magyarán nem mindegy az igényszint. Nyithatsz te fodrászatot, de mi a garancia hogy be is jön? Azért ahhoz kell egy hely - bérled vagy megveszed, rohadt drága minden üzlethelység, főleg ha olyan helyen nyitod ahol reálisan van fizetőképes kereslet. Mert oké, hogy Pusztapitypangalsón nincs dorászat, de kereslet sincs rá...
Nem árt jónak lenni a szakmában, ehhez is kel legyfajta affinitás és érdeklődés. Engem mondjuk rohadtul ne mvonz és nem is izgat, hogy más férfiak szakállát/haját vágjam. Mégha milliókat lehet vele (elvileg) keresni akkor sem.
Szóval te kóklerként elkérhetsz akármilyen összeget nyilván, de azt fogod észrevenni hogy nem igazán lesznek kuncsaftjaid, ha szarul csinálod. Azért egy elcseszett haj/szakállvágás sokakat kikészít (nehogy utolérjen a népharag...)
Amúgy ez igaz MINDEN vállalkozásra, nyilván csinálhatod magadnak is a dolgokat de akkor mindent te intézel és minden a te felelősséged! Beletolod a pénzed ,tehetséged, időd, energiád és az ég világon semmi garancia nincs arra, hogy be is fog jönni. Jól néz ki amikor mutogatják a sikeres vállalkozásokat, de azt valahogy mindig elfelejtik, hogy a 100-ból mondjuk hány vállalkozás lesz valóban profitáló és hány megy csődbe, hány olyan ember van aki bebukja mindenét egy-két rossz döntés/piaci helyzet miatt.
Megneztem par Budapest belvarosi barbert, jo esellyel a legdragabbakat. 30 perces idopont, vagas, 6700 ft. Ami egy oras, az 9700. Ebbol nehezen lesz 15k-s oraber, nemhogy 40.
Es holnap a 10-21 kozotti savban van egy barbernek 5 foglalt idopontja, tobbsegeben delutan-este.
Matek nem megy, mi?
Debreceni vagyok, kivancsiságból én is megneztem az itteni menő barber shopokat, 45 perces hajvágas 6-7 ezer forint és sok helyen bőven volt szabad időpont, még mára is...
Szerintem valamit benéztél.
Amúgy a férjem fodrásza pobt azért költözött el külföldre, mert mondta, hogy nem lehet normálisan kitermelni egyhavi bért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!