22eves fodrasz vegzettseggel rendelkezo vagyok ezvolt az almom h fodrasz legyek de sajnos csak rafizettem minthogy kerestem volna viszonylag forgalmas varosi szalonban voltam de sajnos nemjott? ossze hiaba csinaltam
"Valaki tudna esetleg tippet tanácsokat adni mit kezdjek az életemmel? 0ft a keresetem jelenleg jólenne végre dolgozni es boldog lenni pénzt keresni, de hiába ha sehova nemvesznek fel"
Kezd újra a fodrászkodást jobb kevésbé lehúzósabb helyen vagy saját helyen, esetleg házhozjárva!
Én ebbe az évbe alig melóztam, 630 ezer ftnyi álláskeresésit utaltak ki eddig. Előtte 5 évig melóztam 300-400 ezerre bejelentve.
A fodrasz szakma csak annak jo aki vallalkozo szellemu, mert a legtobb helyen a sajat vendegeid kell vinned a szalonba es a sajat vallakozasodat csinalod, ok csak a helyet adjak.
Ha nincsenek ismeroseid akkor nehez vendegeket szerezned.
Kezdj el hajat vagni otthon, ha kialakul egy ugyfelkor akkor kesobb hivatalosan is lehet egy szalonod. A regi fodraszom otthon maszekolgatott 2 gyerek mellett. A gyerekek felnottek azota o meg kb 50 evesen nyitott egy szalont teljesen hivatalosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!