Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyhogy nincs tele az ország...

Hogyhogy nincs tele az ország barber meg fodrász végzettségű emberekkel?

Figyelt kérdés
10-15 perces férfi vágás 4-8 ezer, attól függően, hogy hol. Ez minimum 16 ezres órabér, de simán lehet 30-40 ezer is. És ugye a legtöbb KATAzik. Szarrá keresik magukat, mégis mindegyik tele van vendéggel.
ma 16:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

TE miért nem vagy az???

Akkor nem írnál ki ilyen ostoba kérdést, tudnád, hogy ez nem így megy, nem igaz, amit állítasz.

AZ eszedbe sem jut, hogy az üzlet bérleti díja, a rezsije, a berendezés, a szükséges alapanyagok mind pénzbe kerülnek????

ma 16:49
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, de nagyon jól keresnek. Én 7 éves tapasztalattal rendelkező villamosmérnök vagyok. A feleségem fodrász. Másfélszer annyit keres, mint én 😀. Pedig a villamosmérnök még a jól fizető diplomások közé tartoznak és nem keresek rosszul a szakmán belül. Mindenki az építőipart szokta felhozni, pedig a fodrász, barber sokkal jobb üzlet.
ma 16:51
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

"Hogyhogy nincs tele az ország barber meg fodrász végzettségű emberekkel?"

Úgy, hogy a többség tud gondolkodni és nem annyira egycsatornás az agya, mint neked, minden normális ember tudja, hogy amit fizetnek az emberek, annak nagy részét nem kapja meg senki.

ma 16:51
 4/13 A kérdező kommentje:
#1 A bérleti díj még talán, de sokan csak széket bérelnek, ami nem nagy költség ilyen óradíj mellett. Alapanyag meg nem nagyon kell a férfi hajvágáshoz meg szakállvágáshoz.
ma 16:53
 5/13 A kérdező kommentje:
#3 Mire gondolsz?
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Barberbūzi megint itt van…
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért véges az igény rájuk, nem jár mindenki naponta fodrászhoz.

Illetve lokáció függő, vidéken elég 1-2 fodrász 1 faluba kb vagy megoldják otthon.

ma 16:54
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezö: TÉGED MI AKADÁLYOZ MEG ABBAN, hogy te is halálra keresd magad ilyen módon????
ma 16:57
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Tavaly téma volt a redditen is. Fodrászok írták meg, hogy 1 millió alatt nem nagyon keresnek, akik nagyobb városban dolgoznak. De Pesten 1,5-2 millió is összejön viszonylag könnyen. És ez a tiszta pénz.
ma 17:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Tele van. A belvárosban minden utcára jut egy, a XIII. kerületben 4-5 fodrászat van az egyik utcában.
ma 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!