Másnak sincs nagyon kedve munkahelyet váltani lakáshitellel a nyakán?
Figyelt kérdés
Én egyszerűen nem tehetem meg, hogy hónapokra kiessen a bevételem, és feléljem az 1-2 milliós megtakarításomat, ha esetleg addig nem találok munkát.
Megyeszékhelyen lakom, itt nincs is annyi állásajánlat, mint Pesten.
Logisztikai ügyintéző vagyok német nyelvtudással. (+ angollal, de azt nem használom a munkához)
Gyáva lennék, vagy tényleg elég rizikós lenne váltani?
ma 16:29
11/13 anonim válasza:
"Nem tudom, milyen magasan vannak, de ha eléggé, akkor úgyis mindegy, a gyakorlatban az heteket vagy akár napokat jelent. :D" - Management, cégvezető és a közvetlen alatta dolgozók, gyakorlatban is ledolgozták a 6 hónapot. Azért ezen a szinten nem 2 hét átadni a stafétát, nem engedik el hamarabb őket.
12/13 anonim válasza:
Ez az immobilitás az a faktor, amit soha nem vesznek figyelembe a lakáshitellel ingatlanvétel vs bérlés összevetéskor…
13/13 anonim válasza:
#11. "Azért ezen a szinten nem 2 hét átadni a stafétát, nem engedik el hamarabb őket"
Persze, lehet, nem ismerem a céget. Nekem inkább azok jutottak eszembe, ahol általában már megvan az új, "tökéletes" jelölt a managementbe és azonnal távoznia kell az elődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!