Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Multis versenyszféra?

Multis versenyszféra?

Figyelt kérdés

2 éve diplomáztam és egy multi pénzügyi osztályán helyezkedtem el a versenyszférában.

Alig telt el pár hónap és máris kiábrándultam.

Egymást fúrják az emberek a jobb pozíció elérése érdekében, a vezetők előtt mindenki úgy akar jobbnak kijönni mint a többi, hogy közben keresztbetesz, rossz dolgokat hazudik az alatta lévőről. Én pedig nem ilyen vagyok, és hiába lépkedek felfele, sose tudnék ilyen lenni.

Az egész olyan mint lóverseny, stressz és kavarások hátán.

Nem így képzeltem el a felnőtt életet:/

Alapvetően egy empatikus, jóindulatú ember vagyok, akit az ilyen emberek eltaposnak. Most jöttem rá, hogy ilyen személyiséggel nem fogok tudni érvényesülni ebben a multis pénzügyes világban, 2 éve sem dolgozom és kikészültem lelkileg. Nem a munka miatt, hanem az embertípusoktól, akik ilyen helyeken dolgoznak.

Mit gondoltok erről? Hasonlóan látjátok ti is?

ma 17:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Nyugi, ez a nem multinál és a nem versenyszférában is így van (sőt, ott aztán pláne...). Az emberek ilyenek, nem a munkahely...
ma 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!