Magánházaknál takarítóként mennyi az ideális órabér kezdőként? Van olyan hely amire azt mondod, hogy kösz nem? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Az egyik helyen 2000ft/ óra volt és orbitális igénytelenség. Másik helyen 2500ft/ óra és rend tisztaság.
A 2500ft lenne ideális szerintem.
Van olyan család akikről nem feltételeztem de rettenet nagy disznóólba laknak. Ott hogy mikor volt utoljára takarítva az passz. Persze megcsináltam és közben azon gondolkodtam hogy tudnak így emberek élni, ráadásul egy kisgyerekük is van.
tegnap 14:30
1/3 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt próbáltam szerezni takarítót, akkoriban 3000ft/óra volt az óradíj, kisváros, számlával és minden tisztítószerrel sz árban. Nem jött össze, mert akik megbízhatóak voltak, azoknak nem volt ideje az én lakásomra heti 2-3 óràban, annyira tele voltak.
2/3 anonim válasza:
Nem mellesleg, ahelyett, hogy a munkaadóidat kritizálod, és ítéled meg, örülj, hogy van munkád, az árazást meg az alapján is megadhatod, hogy ténylegesen mennyi munka van.
3/3 anonim válasza:
Ismerősöm vállalkozása magánházaknál takarítást végez. 4200 Ft az óradíjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!