Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elrontottam az állásinterjút?

Elrontottam az állásinterjút?

Figyelt kérdés

Bemutatkozás után, olyan jól elbeszélgettünk az interjúztatóval, nagyon kedves és közvetlen volt. Elkezdtünk beszélgetni hétköznapibb dolgokról. Meg is feledkeztem róla, hogy interjún vagyok (eléggé kezdő vagyok) és kicsúszott, hogy x szakmában szeretnék majd elhelyezkedni, de amíg ez nem sikerül addig nagyon örülnék ennek az állásnak. (Ez igazából részmunkaidő és minimálbér felét fizeti, tehát azt mondjuk sejthette, hogy nem innen megyek nyugdíjba.)

+ tettem pár negatív megjegyzést az előző munkahelyemre, ami nem biztos, hogy jól vette ki magát. Ilyesmiket, hogy... ennek igazán, örülök, mert sajnos az előző munkahelyemen ez nem működött jól.

Később jutott eszembe, ezeket nem kellett volna.

Szerintetek azért nem reménytelen vagy ez nagy hiba volt?

ma 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Még lehet esélyed.
ma 18:36
 2/3 anonim ***** válasza:
55%

Ezt még így nem lehet megmondani.

Bármi lehet. Talán szimpatikus voltál, talán nem.

Az előző munkahelyünket SEMMILYEN MÓDON nem b@szogatjuk, mert esetleg fel is hívhatják őket, hogy lecsekkoljanak.

ma 19:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen így utólag már tudom :)
ma 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!