Bő fél éve munkát keresek, eddig 0 interjú, pár visszajelzés, hogy nem rám esett a választás, úgy érzem megfeneklettem, hova lehetne fordulni segítségért?
Fél év alatt összedobhattál volna valami vállalkozást.
Vagy elmehettél volna foodora/woltfutárnak. Közben a jövedelmed ugyanúgy meglenne, s aggodalom nélkül tudnál állást keresni.
Lejjebb kell adni az igényeket. Nem tudom milyen nemű vagy mi a végzettséged vagy hol élsz de lehetőség a munkára mindig van.
Én voltam éjszakai árufeltöltő, komossziózó, gyárban 3 műszakos melós, kertészetben mindenes, autómosóban is dolgoztam mielőtt leléptem külföldre, görögben szállodában animátor, folyami hajón pincér és még egy pár szakmát kipróbáltam... dolgozni mindig lehet csak nem kell finnyáskodni és várni a sült galambot. Valószínűleg nem álmaid melója lesz, de fizetést kapsz... gondolom ez a legfontosabb..
1# Ahol segítenek állást találni.
2# Azon már túl vagyok 2 éve folyamatosan lejtmenetben volt, azért döntöttem úgy, hogy bejelentett állást keresek mellé. Ismerős fél éve jelentkezet futárnak, azóta se vették fel.
3# Nincsenek nagy igényeim, korábbról több év különféle irodai munkakörökben eltöltött tapasztalatom van, de jelentkeztem árufeltöltőnek, eladónak, csomagolónak, max. megköszönték a jelentkezésem és további sikereket kívántak :(
Baráth Andrásnak van erre vállalkozása, hogy segít megkapni állásokat.
Gerillaönéletrajz, így is megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!