Bruttó 2,5 millió fizetés jónak számít?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, meg sokan írják hogy egy nap csak 1-2 órát dolgoznak, nekem 8 órát kell, de szerencsére csak otthonról. Nektek elég lenne egy hónapra?jan. 4. 16:20
21/34 nb2019 válasza:
Én inkább azt látom hogy (tisztelet a kivételnek) jön (hogy mennyire rahedli, az nézőpont kérdése, hisz a többség inkább külföld felé kacsingat) friss végzettségű (de jelentősen kisebb tudású, de legalábbis kisebb tapasztalatú) fiatal, aki meg akarja mutatni, hogy legalább annyi fizetés neki is jár, mint az x éve ott dolgozónak. Nem elég a junior pozíció, egyből medior/senior szint az igény. Elég itt megnézni 1-1 kérdést, ahol a pályakezdők béréről van szó, közel sem az látszik, amit írsz.
22/34 A kérdező kommentje:
18: Havi alapbér. Mellé természetesen jár a szép kártyás játékpénz, de éves prémium is.
20: Csapatvezetői szerepet nem tud egy fiatal megfelelően ellátni, de sok sikert!
jan. 5. 18:09
24/34 anonim válasza:
21: IT-ban dolgozom, 18 év tapasztalattal, a fenti összegnél valamivel kevesebbet keresek, de a lényeg, hogy járok interjúkra, valami szörnyű amit tapasztalok. Nyelvtudás, logika, magabiztosság, tudás nulla, de milliós béreket kérnek a fiatalok, mert IT-ban divat jól keresni… persze nekem se egyszerre pattant az agyamba a tudás, de amikor én kezdtem, akkor egyetemi diplomával, két felsőfokú nyelvvizsgával nem volt ekkora arcom és örültem, hogy felvettek és nem szégyeltem tanulni, aminek eredménye a jó fizu is, mert itt csak repked mindenkinél a bruttó 2 millió, de arra sose jön kérdés, hogy ezt valaki hogyan érte el.
25/34 anonim válasza:
Én 1.8-at kapok és rohadtul örülök neki, szintén IT. Vezető nem szeretnék lenni.
26/34 anonim válasza:
25 : Én se. Egyszer megpróbáltak csak team leadernek kinevezni, pótlék nuku majd lesz fizuemelés, ha jól teljesítek. Az ember kevés volt, nekem is ugyanúgy kellett dolgozni, mellette meg ment a teamleader munka is, kezeltem az emberek panaszait, a főnök meg letolta nekem a számára nem tetsző papírmunkát, felörlődtem és inkább visszamentem sima senior pozícióba, nem ér ez annyit.
27/34 A kérdező kommentje:
24, 25: Átlagosan hány órát dolgoztok egy nap?
tegnapelőtt 06:09
28/34 anonim válasza:
#27: Átlag napi 6 óra és heti 3 nap home office van, amit saját magam osztok be. Túlórát nem fizetnek, csak csúszó van, de azt elég rugalmasan adják ki.
29/34 anonim válasza:
Mire vonatkozik az elég? Illetve konkrétan csak IT-re gondoltál-e? 500-ezres hitellel 225-E elég. Illetve mondjuk a teljes fizumat 275-E alatt, mert több üdülést is tervezek a fennmaradóból. Nekem óriási Hawaii-dizsi lenne nettó és még a bruttó 1-M is. Rögtön nem kellett volna hitel.
30/34 anonim válasza:
Tragédia nélkül sem kellett volna hitel, ilyen fizetés nyilván megoldja. De tragédia enélkül is tragédia marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!