Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Még mindig azt mondják a...

Még mindig azt mondják a tanárok, hogy kevés a fizetésük?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagy vita volt, mert sok tanár keveselte a fizetését.

Nem érint a dolog, nem tudom, hogy mennyit kaptak, de most láttam egy cikket, és utána is olvastam, és most egy kezdő vagy gyakorló tanár hazavisz havonta bő 350 ezer Ft-ot.

Ez szerintem nem kevés.

... Persze biztos van akinek kevés, de bár kapnék én ennyit.

dec. 29. 15:54
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Sterintemn900 ezer jo penz abbol siman kehetne venni hazat dw sajnos nem igy van mert itt a megelhetes is nehez. Nwm ugy van mint kint
jan. 3. 04:45
 32/35 anonim ***** válasza:
91%
30: Sajnos az a nagy magyar valóság, ha te lakást akarsz venni, akkor egyrészt magas fizetés kell, másrészt a fogadhoz kell verni a garast. Nagyon rossz, amikor fiatalon elmegy melletted az élet, de én is a fogamhoz vertem a garast, kb parizeres zsemle, nyaralni se voltam kiskorom óta, buliba néha néha, de utána még jobban spóroltam... albérletben éltem, szerencsére a tulajdonos nem annyira emelte a bérleti díjat, amúgy kb még igy se tudtam volna annyit összespórolni. Amikor jött a CSOK és eszméletlenül kezdtek emelkedni az árak és ő is a bérleti díjat évente kb a duplájára akarta emelni (túlzok, de érted), akkor léptem és két év után leléptem, ezzel majdnem 10 évig spóroltam, mire megvolt a beugró egy közepes 40 m2 lakásra, utána meg a hitel vitte a fizum nagy részét. Mostanra - hogy az árak triplázódtak, de a fizum is nőtt, miközben a törlesztőm fix - jöttem egyenesbe... ha most kéne kezdeni, viszont szerintem már kb lehetetlen még extrém spórolással is megcsinálni a dolgot, ilyen brutál áremelkedés mellett..
jan. 3. 10:13
 33/35 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem itt inkább az a dühítő, hogy az emelès előtt milyen keveset kerestek. Ès folyamatos tüntetès, munkabeszüntetès kellett ahhoz, hogy a kormány emeljen. Ès ne mondják azt, hogy nincs pènz mert a saját családjukra van.
jan. 4. 07:58
 34/35 anonim ***** válasza:
35%
33: nem hiszem hogy pont érdekelte öket az a pár száz ember aki kiment bulizni mint "tüntetés"
jan. 4. 11:46
 35/35 anonim ***** válasza:
34%
Magyarországon senki nem kap nyugati béreket. Egyedül a tanárok olyan pofátlanok hogy ezt követeljék miközben a magyar oktatás színvonala folyamatosan zuhan és fasorban sincs a nyugati oktatással. Ráadásul ők ha kimennének nyugatra dolgozni max mosogathatnának vagy wc-t pucolhatnának a munka meg elég távol áll tőlük. Szóval ne csodálkozzanak hogy annyit keresnek amennyit.
jan. 4. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!