A tanárok most elégedettek a fizetésükkel?
Elégedettek lesznek, máskor nem február elején...
Több tanár ismerősöm van, két év múlva a jelenlegi dupláját fogják keresni kb., ami nem rossz!
Még nem tudjuk a részleteket, egyelőre nem tudunk mihez hozzászólni...
A 32% persze jól hangzik, csak azt is hozzá kell venni, hogy mihez képest. Én az előzetes kalkulációmmal szerintem olyan nettó 350E Ft-ra számíthatok. Elégedett vagyok-e? Nyilván jobb, mint a tavalyi nettó 261E Ft, ami év végére felment nettó 280E Ft-ra. Viszont, ha azt veszem, hogy majdnem 10 év gyakorlatom van (3 diploma, 2 nyelvvizsga, minősítés), akkor ahhoz képest nem érzem egy hűdeha összegnek. Ebből nem sok félretett forint lesz:D Főleg, hogy ezen kívül semmilyen más juttatás sincs év közben, és az infláció is nagyon magas volt.
Az utóbbi években volt 3 olyan diákom, aki országos versenyeken első helyezést értek el, 1 pedig második helyezést. Szóval szerintem jól csinálom a munkámat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!