Medior, senior IT-sok, akik új melóhelyet kerestek, ugye
Ti sem mentek olyan helyre, ahol heti 2-3 napnál többet
kell bejárni az irodába?
Figyelt kérdés
Szerintem csak mi ronthatjuk el, ha hagyjuk a cégeknek visszarúgdalni magunkat heti 4-5 napokra az office-ba..ha mindenki 'nem'-et mond és feláll, ha kell, akkor mi diktálunk..mert ugye akkor már csak a juniorok maradtak, akik mindenre is hajlandóak lehetnek (csak lehetnek, nem biztos!), de őket meg nem fogják helyettünk felvenni (vagy tegyék, a többség nem fogja). Értitek, ugye? Szerintem ne hagyjuk ezt a rossz szokást bevezetni a cégeknek, tényleg csak rajtunk múlik..pusztán kíváncsi vagyok Ti ezt hogy látjátok..azt gondolnám, aki tapasztaltabb, általában van esetleg annyi tartaléka, hogy ha picit nehezebben is találna a fentiek miatt új helyet, ez nem fog gondot okozni a megélhetését illetően..vélemények? Hisz ugye egy "office kukac" legszívesebben 7-ből 7 napot dolgoztatna minket napi 12 órában (is) az irodában, ha mi készségesen bólogatnánk véget nem érő ciklusban, kilépési feltétel nélkül. :)
Senki ne üljön fel a provokációnak és ne kezdjen el háborogni rajta, hogy az átlag ember zokszó nélkül bejár dolgozni a munkahelyére.
A kérdezőnek ez a célja. Hogy provokáljon.
tegnap 09:50
2/15 anonim válasza:
Azért elég csicska dolog olyan helyre menni, ahol 2-3 napot bent KELL lenni. Jobb helyen Te döntöd el, mennyit akarsz bent lenni, hiszen otthonról is el tudod végezni a munkát. Van még hova fejlődnöd.
tegnap 09:55
3/15 anonim válasza:
Mindig otthonról dolgoztam, és ez így is marad, hálisten megtehetem, hogy én döntök. Nem kell oda menni, ahova nem akarsz. Ha még nem vagy olyan helyzetben, akkor meg kivársz, és lépsz, amikor tudsz.
tegnap 09:55
4/15 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még. Eddig tetszik.
tegnap 09:59
5/15 A kérdező kommentje:
2: mutasd az utat, hogy fejlődhessek :DD
tegnap 10:02
6/15 anonim válasza:
Én a covid óta egyszer váltottam. Nekem az volt a feltétel, hogy heti max egyszer kelljen bemenni. Végül olyat találtam, ahol csak rajtam áll, hogy bemegyek-e. Havonta egyszer megyek be találkozni a team-el. Mivel a meló minden másban is kimagasló, ezért nem hiszem, hogy mostanában váltok újra.
tegnap 10:27
7/15 anonim válasza:
Nekem a jelenlegi iroda kb 20 perc séta és jó a társaság ezért majdnem minden nap bemegyek pedig 50% os HO van. DE még így sem vállalnék teljes irodás munkát mert nagyon jól tud jönni a flexibilitás.
- Ha megfázok/enyhén lebetegszek nem fertőzök meg másokat.
- Ha csomagra várok akkor nem okoz gondot otthon maradni.
- Ha ügyet kell intéznem könnyebb a munkaidőmet eltolni.
- Ha valamiért váltanék akkor tudok interjúzni mindenféle kifogások nélkül.
- Vagy ha fáradt vagyok akkor van +1 órám munka előtt amikor alhatok vagy épp szünetekben van időm powernapre.
Mióta medior szinten vagyok baromi sok HR es megkeres és eddig kb minden cég 1-2.5 napos hibrid setupban volt, 1-1 full HO val szóval abszolút nem okoz gondot olyan helyet találni ahol ez van. 1 HR es keresett meg full office al, de kb amint megtudtam visszamondtam, főleg úgy hogy 40 perc BKK val az irodájuk.
tegnap 10:32
8/15 A kérdező kommentje:
6,7: Nektek is köszönöm! Jó helyen vagytok!;)
tegnap 11:07
9/15 A kérdező kommentje:
7: külön köszi a szempontokat, pontosan így nálam is.
tegnap 11:08
10/15 anonim válasza:
Heti 1 nap.
Annál többet nem vagyok hajlandó bemenni.
Mondjuk én mérnök vagyok, nem IT területen dolgozok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!