Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Félsz a munkahelyed elvesztésé...

Félsz a munkahelyed elvesztésétől?

Figyelt kérdés
Lehajtott fejjel robotként gályázol inkább, nehogy elégedetlenek legyenek veled?

tegnapelőtt 22:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
Felek, hogy elveszitem a munkamat. Par eve nagyon jo piaci kornyezetben, nagyon magas fizetest sikerult kialkudni amit azota rendesen emelyek is a inflacioval. Nezelodok a piacon de borzalmasak a progranozoi fizetesek mostanaban. Ha elveszitem ezt a munkamat akkor 3-400K nettoval kevesebbert talalnek allast:/
tegnap 07:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Matematikatanár vagyok. Nem félek tőle, hogy kirúgnak. Jelenleg 2 matektanár hiánya van a 700 diákkal rendelkező iskolámnak.
tegnap 09:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem tartok tőle, és nem is gályázok lehajtott fejjel, sőt... Azért tartok ott, ahol.
tegnap 09:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Mivel januárban az egész vezetőség lecserélődik, be vagyok szarva rendesen. 🙄😵‍💫😖
tegnap 10:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem. Januárban önszántamból hagyom ott
tegnap 10:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem igazán érdekel ha esetleg elküldenének, mert amúgy is a felmondáson gondolkozok. Utána elmennék munkanélkülire, és 2-3 hét alatt ki is tudnám magamat pihenni.
tegnap 11:48
 17/17 anonim ***** válasza:
81%

Nem, alacsony a fizum és nem is szeretem ezért nem aggódom.

Csak a túl hosszú felmondási idő miatt nem mondtam még fel.

Amikor kerestem másikat nem örültek interjúkon, hogy csak fél év múlva tudnék kezdeni.

Az is benne van, hogy ha felmondok és fél évet ott kell még dekkolnom szrará szívatnak.

tegnap 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!