Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Félsz a munkahelyed elvesztésé...

Félsz a munkahelyed elvesztésétől?

Figyelt kérdés
Lehajtott fejjel robotként gályázol inkább, nehogy elégedetlenek legyenek veled?

tegnap 22:42
A kérdező szavazást indított:
Tartok az állásom elvesztésétől.
Nem tartok tőle, hogy kirúghatnak.
Nem foglalkozom ezzel a kérdéssel.
22 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazából aggódok, de nem azért, mert hülye lennék találni egy újat, hanem mert az alamizsnának csúfolt fizetések az én régiómban nem tartanak ki ameddig találok új munkát, hiába próbálok spórolni, és félretenni. + a 3 hónap munkanélküli. De egyébként összeségében a fizetést leszámítva szeretem a munkám, a kollegák értelmesek jó az összhang, szóval ennyiből félnék, és sajnálnám.
tegnap 23:03
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
"Nem félek, mert akkora császár vagyok a munkaerőpiacon, hogy másnap 10 ajánlatból tudnék válogatni bruttó 2 milliós fizetéssel" hozzászólások 3..2..1..
tegnap 23:15
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
#2 Igen valahogy a social median kevés olyan hozzászólást láttam hasonló témák kapcsán, akinek nem saját vállalkozása van, vagy nem olyan munkahelyen dolgozik ahol ő tudja csak elvégezni azt a munkát, és milliókat visz haza. Kicsit röhejes tekintve, hogy sokszor ránézek ezekre az emberekre, és tisztán levehető hogy hazudnak, de a saját "álomvilágukat" felépítették :D
tegnap 23:36
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem félek, sőt. Már régóta érlelődik a felmondás még úgy is, hogy egyelőre nem tudok jobbat. Legalábbis anyagilag biztos rosszabbul járnék. A munkám viszont nagyon stresszes, és egyre nehezebben viselem. Kirúgás biztos nem fenyeget. A főnököm jobban fél, hogy lelépek.
tegnap 23:49
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem félek semennyire. Kórházban dolgozom, állandó hiány van szakképzett dolgozókból. Ha nem hibázok hatalmasat, akkor nem rúgnak ki, ha hibázok, akkor meg is érdemlem.
ma 00:19
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
#5 Ez nagyon korrekt mondandó volt, és tisztelet és kitartás a munkádhoz!
ma 00:22
 7/17 anonim válasza:
Imádom a jelenlegi munkám. Megviselte, ha fel kene vele hagynom. Igyekszem nem hibázni, mert ugye mindenki pótolható.
ma 01:03
 8/17 anonim ***** válasza:
37%

Nem, egyfelől nyílt titok hogy nálunk nagyon nehezen rúgnak ki embereket a szellemi állományból (anyavállalat elég szigorúan veszi, tényleg nyomós ok kell hozzá). Másfelől ha vki fel is mond minimum fél év a helyére mást találni, szenior szinten ez közelebb van az egy évhez. Úgyhogy inkább úgy szervezik a pozíciókat hogy az átlagnál rosszabb dolgozók ne tudjanak túl nagy kárt okozni, mert még mindig jobb így a helyzet, mint amikor 1,5-2 pozícióval terhelik le az alkalmazottakat.

Fizuemelés viszont a teljesítménytől függ, úgyhogy nyilván a többség azért normális dolgozik így is hogy ki úgyse rúgják őket.

ma 01:18
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Start up cégnél dolgozom, úgyhogy vastagon benne van a pakliban. Attól nem tartok, hogy kirúgnak, annak nagyobb az esélye, hogy az egész projekt a földbe áll 2-3 év múlva. Nyilván ezt tudomásul veszi az ember, engem ez a kockázat nem zavar, mert biztos vagyok benne, hogy azokkal a tapasztalatokkal, amiket itt szerzek, ilyen esetben lényegesen könnyebben tudok új munkát találni.
ma 01:38
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem tartok tőle, mert átesett a munkáltatóm a főpróbán. Nagy "pofám" ellenére sem bocsátottak el, mert kiderült számukra, hogy a jobbak közé tartozom.
ma 05:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!