Szorongásos stressz (pl munkahelyed elvesztése) ellen valakinek van tippje lenyugodni?
Figyelt kérdés
Sajnos ma kaptam egy közvetett fenyegetést, hogy elveszíthetem a munkámat (a részletek nem fontosak, annyit kb. hogy a statisztika dolgozik ellenem. Nem az a gond, hogy pl részegen járok be).
Még lesznek erről beszélgetések, de ugye ez most generalizált szorongást váltott ki. Kicsit émelygek, szinte megbénított.
Hogyan tudnék lenyugodni? Alkohol, sok csoki valamint gyógyszerek nélkül
2023. nov. 9. 18:37
1/4 anonim válasza:
Nyugtató tea (7 deciliter, legalább egy órán át áztatva) + Sedacure + esti meditáció
2/4 anonim válasza:
#1 Elnézést, hogy más kérdéséhez ide pof(átlankodok.) Valóban segít ez a 7 deciliteres megoldás, és az órás áztatás? És ha igen, mennyire körülbelül?
3/4 anonim válasza:
Generalizált szorongásos vagyok én is. Meditációt, relaxációs légzéstechnikát illetve citromfű teát javaslok.
4/4 anonim válasza:
Meditáció, relaxáció, sport.
Illetve egy mentálhigiénés tanácsadó tudna segíteni akivel tudsz erről beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!