Hogy élted meg a munkahelyed elvesztését?
Figyelt kérdés
Létszámleépítés miatt elküldtek.
Irodai munkát végeztem.
Lett új munkám, varrnom kell, mint régebben.Igaz, most egy hét múlva kezdhetnek. Három hónapig várnom kellett, mire mehetek.
Teljesítményben dolgozzak, nem tudom hogy tudom.
Nehezen viselem,depressziós lettem.
55N
2023. jan. 5. 07:59
1/18 anonim válasza:
Orulok hogy becsodolt es a sok ingyenelo, f*sszopo fonok nezhet uj munka utan
2/18 anonim válasza:
Sajnálom. Arra gondolj, hogy az alagút végén mindig ott van a világosság!
3/18 anonim válasza:
Kit érdekel a munka? Minden munka csak rabszolgaság, ott csesződjön meg az összes ahol van. Én lennék a legboldogabb ember a világon, ha lenne rá lehetőség, hogy ne kelljen dolgozni. r/antiwork RISE!!
4/18 anonim válasza:
Van ra lehetoseg nyerd meg a lottot
7/18 anonim válasza:
Így jártam én is. 4 év után küldtek el. Átkozottul el vagyok keseredve, mert az egyik legjobb munkaerő voltam. Aki meg csak egész nap unatkozott, meg zenét hallgatott, az maradhatott.
8/18 anonim válasza:
Engem nem zavart, hozzá vagyok szokva.
9/18 anonim válasza:
Azért majd 60 évesen nem nagyon fogsz mást találni! Jobban kellett vna melozni h ne te legyél az akit elzavarnak!
10/18 anonim válasza:
Utolsó, egy kirúgás nem azon múlik, ki hogy dolgozik. Egyszer volt szerencsém végignézni, hogy a legjobb és legszorgalmasabb munkaerőt rúgták ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!