Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy élted meg a munkahelyed...

Hogy élted meg a munkahelyed elvesztését?

Figyelt kérdés

Létszámleépítés miatt elküldtek.

Irodai munkát végeztem.

Lett új munkám, varrnom kell, mint régebben.Igaz, most egy hét múlva kezdhetnek. Három hónapig várnom kellett, mire mehetek.

Teljesítményben dolgozzak, nem tudom hogy tudom.

Nehezen viselem,depressziós lettem.

55N

2023. jan. 5. 07:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
3-as - akkor mi az életed értelme? Ha nem az, hogy olyan foglalkozásod legyen, amit szeretsz csinálni??? Csak meg kell keresni!
2023. jan. 7. 13:35
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
11: Utazni, játszani, pihenni, szórakozni. Dolgozni SOHA!
2023. jan. 7. 13:54
 13/18 Senior Séf ***** válasza:
100%
Biciklire ültem, és délutánra lett egy olyan munkahelyem, hogy 36 évvel később onnan mentem nyugdíjba.
2023. jan. 8. 16:45
 14/18 anonim válasza:
Én tavaly év elején vesztettem el (pontosabban a Fidesz elvette) a munkámat, mert oltási kötelezettség volt a közigazgatási szerveknél. Márciustól már nem volt kötelező az oltás, de nem tudtam visszamenni, mert addigra felvettek egy olyan embert a helyemre, aki hajlandó volt beoltatni magát. Hamar lett új munkám, mivel két kedves ismerősöm rögtön elpofázta, hogy már nem dolgozom ott.
2023. jan. 8. 22:47
 15/18 anonim válasza:
Én 18-és fél év után fel mondtam már a papir meg irása napján most 2 helyröl is hívtak
2023. febr. 22. 10:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem a munkahely elvesztését sajnálom, hanem a fizetésemét!
2023. nov. 1. 22:24
 17/18 anonim ***** válasza:
ritkän dolgozok egy helyen 3-4 evnel többet, igy nekem ez hozzätartozik a normälis eletvitelhez. ma itt, holnap ott...
2023. nov. 2. 10:10
 18/18 Senior Séf ***** válasza:
Körbejártam a várost, és még aznap délután találtam munkahelyet. Nagyon el voltam keseredve, gondoltam, ha másnak nem, udvarosnak állok be, míg nem találok valamit. A portástól kérdeztem,nincs-e felvétel. Azt mondta,udvarosnak nincs, de felsőfokú végzettséggel keresnek egy főt. Amikor mondtam, hogy az is van, lehívták a leendő főnökömet,az meg rögtön körbevezetett, és másnap reggel kezdtem dolgozni.
2023. nov. 2. 17:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!