A reddit népe kezd rájönni arra, hogy egyre kevesebbet ér a diploma. Te rájöttél már?
Pl. most egy buszsofőr fizetési poszt alatt vannak kiakadva, hogy 550-700 nettót keres egy volános sofőr. Erre felháborodva írják, hogy milyen mérnökként keresnek annyit 😂
Kezd az emebrek szeme végre kinyilni? Hogy a diplomás fizetések kalap szarok. Hogy egy átlag szakmunkás már ugyanannyit visz haza. Akkor mit szólnak ezek a kamionsofőr fizetéshez? Havi 700 nettó alap belföldön napi hazajárással.
Hát azért én szívesebben keresek 550-et home officeban a kanapéról, mint egy buszon zötykölődve a sok idióta ember közt 😂
De amúgy persze, tudom, lassan kb eltűnik a különbség a diplomás meg a nem diplomás bérek között. Amiért mégis megérte diplomázni, az a kényelem és a fejlődési lehetőség. Egy buszsofőrnek nemigen van feljebb, nekem azért bőven van, ami fizuban is fog látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!