Mit kaptatok a munkáltatótoktól karácsonyra?
Szimpla "közvéleménykutatás"
Karácsonyra kaptatok-e valamit, ha igen nagyjából mit, milyen összegben?
Céges vacsit rendeztek-e?
Férjem egy autószerelő műhelyben dolgozik. 500nettót keres.
Karácsonyra +1 havi bért kapott, illetve még 200 ezer ft-ot, mert nem tartottak idén karácsonyi vacsit, vigye el a családot.
Nálunk lesz holnap karácsonyi vacsi, ott fogjuk megkapni. 50ezernél többre nem számolok :D
Nálunk nincs sok extra juttatás, de vadul dicsekedtek és a mai napig teszik az évvégi bónusszal.
Interjún még azt mondták, hogy a cég és egyén teljesítésétől függően 1 vagy 2 havi fizetés.
Én az évben 2 performancia reviewn átesetem. Mindkettőben tökéletes értékelés. A cég pedig soha nem látott módon gyarapodott az évben, betört több külföldi piacra.
Tehát a cég is jól teljesít és én is :D, így ... kaptam a fizetésem felénél is alacsonyabb bónuszt. Meg elmondták, hogy nem kapok fizetés emelést (annak ellenére, hogy piaci mozgást követően kb ugyan annyit keresek mint 2 éve) és ugyan abban a mondatban elmondták milyen sokat fejlődtem és mennyire elégedett velem mindenki.
Tudom, hogy kaptam egy pici pénzt, de nekem ez úgy esett, mint amikor odatolnak valakinek 2db szaloncukrot.
Milyen cégek ezek, ahol ennyi pénzt meg mindent adnak?!
Informatikai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!