A nagy árnövekedések,infláció stb. miatt ti kaptatok fizetésemelést a munkáltatótoknál?
Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 14:08
1/15 anonim válasza:
Nálunk 2018 óta nem volt emelés. Sőt idén a cafeteriát is elvették tőlünk. És bejelentették, hogy sem idén, se jövőre nem várható emelés, akinek nem tetszik el lehet menni.Én már állást keresek.
4/15 anonim válasza:
Igen, 38%-ot. Jövőre is számítok olyan 20%-ra.
6/15 anonim válasza:
Nyet.
Nálunk az volt a megoldás, hogy örüljünk, hogy nem rúgnak ki.
7/15 anonim válasza:
Év elején kaptam emelést ami nagyobb volt az előzőnél,22% de azt rebezsgetik lesz még egy év közben mert nagyon sokan elmentek a cégtől
9/15 anonim válasza:
Mi mindig év elején kapunk emelést, tavaly is kaptam amikor a háborúnak még híre se volt és most is fogok. Valószínűleg nem annyit mint az infláció volt, de valahol érthető, mert a cég villanyszámlája is megugrik, ha lekövetné a bérekkel az inflációt, duplán meg kéne emelnie a szolgáltatása árát, azaz az inflációs érték duplájára, úgy meg senki sem venné igénybe, lehúzhatná a rolót és a nagy büdös semmi lesz a bérből.
10/15 anonim válasza:
30 szazalekot akartak adni, de ennel tobbet er a munkam (IT). Nyilvan ha mas teruleten dolgoznek, akkor orultem volna neki. Igy felmondtam es contractorkent dolgozom 450 dollaros napidijert. Az emelessel egyutt lett volna a havi nettom 2,2 M Ft, nyilvan ennyivel nem szurhatjak ki a szememet. Most havi netto 3,5-4 M.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!