Melyik napokat fogja kifizetni a munkáltató?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy: 11-én kezdtem az új munkahelyemen. Ha jól tudom, akkor a fizetésemet így decemberre napi bérben fogják számolni. Ha jól tudom, hogy akkor erre a hónapban 14 napi fizetést fogok kapni? Dec. 11, 12, 13, 14(munkanap szombaton) 16, 17, 18, 19, 20, 23, 25, 26, 30, 31? Vagy rosszul tudom? Ha rosszul, akkor valaki kitudna javítani? Köszönöm.tegnap 23:09
1/5 anonim válasza:
Igen, bár én még embert nem láttam december 31.-én dolgozni :D
2/5 anonim válasza:
Kérdéseim:
• Munkaviszonyban dolgozol, vagy más jogviszonyban (megbízási, egyszerűsített stb.)?
• Havi fix béres, vagy órabéres vagy?
A munkáltató a ledolgozott időre fizet bért. Nem mindegy, hogy havi béres vagy órabéres vagy. A bérszámfejtés eltérő lehet. Azokra a napokra, amikor szabadságon vagy, úgynevezett távolléti díjat fizet.
Karácsonykor, valamint szilveszterkor is dolgozol?
3/5 anonim válasza:
Én több embert ismerek, aki 31-én is dolgozik. A legközelebbi a párom.
4/5 anonim válasza:
Én is dolgozom december 31-én. Irodai munka, munkaügy-pénzügy.
5/5 anonim válasza:
Kedves 1es! 31-én még sosem voltál pl. boltban, postán, bankban, stb.? Ott is dolgozók dolgoznak. Normál munkanap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!